Väriä syksyyn





Kangaspaketti tuli vihdoin perille ja sain tämän asun viimeisteltyä! Seuraa siis perinteinen suoraan paininjalan alta -postaus.

Setti oli muuten valmis jo aiemmin, mutta oman mokani takia hupusta jäi kanttaus puuttumaan, ja eikös tietenkin musta resori ollut loppu. Minnehän sekin aina katoaa? Varmaankin samaan paikkaan kuin pinnit ja ponnarit, veikkaan. Jokatapauksessa, olettekos koskaan joutuneet purkamaan joustavaa taso-ommelta? Minä olen. Tai no yritin, kunnes meni hermo ja leikkasin koko kantin reunasta. Laitoin uuden, hieman leveämmän, eikä lopputuloksesta huomaa että sentti puuttuu. Suosittelen lämpimästi samaa muillekin heikkohermoisille.





Huppari on tehty Ottobre Designin kaavalla Crocodile. Noudatin ohjetta melko suoraan, lisäsin vain hupun vuoritukseen alavaran. Kangas on NOSH:n Salmiakkia. Pakko sanoa, että NOSH on kankaiden tilausta varten kyllä ehdoton kestosuosikkini. Laatu on huippuluokkaa ja kuosit kivoja! Vaan ei mitään niin värikästä, etteikö sopisi vähän musta-valkoista kaveriksi. Hupparin pariksi tein raidalliset pöksyt Ottobre Designin kaavalla Rocking, ilman taskuja tosin. Hauska, simppeli malli pienellä twistillä. Juuri sellaisista tykkään.




Huppujen kanttauksen kanssa on ollut hieman hakemista siinä, miten siitä saa siistin molemmin puolin. Monessa ohjeessa neuvotaan vain leikkaamaan taustapuolelta läheltä ommelta. Tämä on ihan hyvä ohje kaula-aukkojen kanttaukseen, mutta kun taustakin on nähtävillä, ei tuolla tavalla saa mielestäni tarpeeksi siistiä. Ainakaan siis minä en saa. Tähän huppuun kokeilin samaa joustavaa taso-ommelta, jota käytin hihojen resoreiden kiinnittämiseen. Harsimalla sain sauman haluttuun kohtaan, mitään ohjaimia kun ei ole käytössä. Tältä lopputulos näyttää.

5 kommenttia

  1. Ihana setti, en edes tiennyt tuota keltaisena löytyvän! Ja juu olen purkanut, ehkä raastavinta ikinä :D Never again, mielummin vaikka ostan lisää kangasta... Pitääkin laittaa nuo kaavat mieleen, housut etenkin on itselle uusi malli :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sekoilen omassa kommenttiboxissani.. :D Siis: Kiitos! Juu tää taitaa olla enemmänkin näitä NOSH:n aikuisille suunnattuja kuoseja, mutta ne sieltä parhaiten mun makuun uppoaakin. :) Ja on raastavaa, sä siis jaksoit purkaa loppuun asti? Mä tosiaan päädyin leikkaamaan koko höskän irti.. :D

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Onpa kiva setti! Etenkin huppari taitaa mennä kokeiluun. Taitaisi olla meidänkin aika siirtyä tuoreella 1-vuotiaalla paita+housut -komboon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kätsä! Tuollainen trikoohuppari on kyllä hyvä näille keleille. Noihin aikoihin meilläkin siirryttiin, meidän 1v3kk on niin vauhdikas että ei meinaa tulla nepittämisestä mitään kun bodya puetaan. Vaikka on niissäkin puolensa!

      Poista