Helmi Tunic Dress

*Yhteistyössä Named Clothingin kanssa

 
Eilen vietettiin juhlia Named Shopin avajaisten ja tänään julkaistavan uuden syys/talvimalliston lanseerauksen kunniaksi. Oli ihanat ja tunnelmalliset julkkarit, joista kerron vähän lisää omassa postauksessaan lähipäivinä. Tänään pääosassa on yksi uuden malliston kaavoista, jota pääsin yhteistyön merkeissä testaamaan ennakkoon. 

Kun sain tietää, että saan testata juuri tämän Helmi tunikamekon kaavan, hihkuin innosta. Tämä kaava on nimittäin mielestäni todella kiva, vaatteen malli on yksinkertainen mutta silti mielenkiintoinen. Siinä on paljon sitä, mitä omassa tyylissäni haen. Jo nähtyäni kaavan piirroskuvan, tiesin, että  haluan tehdä jadenvihreän tunikan. Näissä kuvissa ainakin omalla näytölläni tuo väri toistuu kyllä ihan petroolin sävyssä, se on luonnossa vähän enemmän jadenvihreään taittava. Eurokankaasta löysin täydellisen värin, juuri sellaisen kuin hainkin, mutta jouduin tinkimään vähän kankaan laskeutuvuudesta. Tämä kangas on polyesteriä, hyvää siinä ettei sitä saa rypistymään, mutta huonoa juuri siksi ettei se laskeudu tarpeeksi.


Toisaalta vahva kangas tuo tunikaan ryhtiä, joka mun silmään sopii juuri tähän väljään tunikaan. Ohuemmalla kankaalla ilme on ihan toisenlainen, itseasiassa mulla onkin jo sellaista kangasta  hankittuna toista, rennompaa Helmi -tunikaa varten. Tunikan malli sopii tosi hyvin vyön kanssa, hihat käännettynä vaikka farkkujenkin pariksi. Tämän vihreän version asustin nahkajäljitelmäleggareilla ja bomberilla. Kaavahan on oikeastaan siis tunikamekko, mutta itse en osaisi pitää tätä ilman leggareita tai vähintään sukkiksia.


Tunikassa on piilotettu nappilista edessä ja matala pystykaulus. Simppeliä, ja kaunista. Tämän napitin ylös asti kiinni, mutta sitä rennompaa versiota voisi pitää napituksen ylhäältä auki. Helman kaarevuudesta tykkään myös, ja siitä että se on takaa pidempi.  Hyvää tässä kaavassa on myös se, että se on tuplakaava, toinen variaatio on paitapusero, joka instassa jo vilahtikin. Tuota paitapuseroa kokeilen ehdottomasti myös, siinä on pari tosi kivaa yksityiskohtaa, kannattaa tsekata!

Uuden malliston, Evolution Theoryn, kaikki mallit löytyvät täältä, upeasti toteutettuna jo seitsemättä kertaa!


DIY Stories Instagramissa: @paulina.sun




4 kommenttia

  1. Oh wau! Tosi kaunis ja tyylikäs tunikamekko<3 Tässä on kyllä kaikki kohdallaan. Simppeli malli ja upean värinen kangas, ei mielestäni kaipaa seurakseen erikoisia yksityiskohtia tai koristeita. Eilen selailin ihan innoissani tuota uutta mallistoa ja tykästyin siihen kovasti. Talvikki, Pilvi, Sointu, Tuuli..haluaisin päästä toteuttamaan nuo kaikki:) Kiva päästä myös näkemään kuvia ja tunnelmia tuosta tilaisuudesta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau, kiitos kauniista sanoista! <3 Tiedätkö, mä kyllä niin näkisin tämän myös sun tyyliin istuvana. Tuo mallisto on tosi kiva, löysin myös monta joiden toteuttamista suunnitella. Kiva että tykkäsit kuvista! :)

      Poista
  2. Oi miten kiva tunika! Itse tykkään just tän tyylisistä vähän skarpimmista tunikoista enemmän kuin trikoisista. Ja ihana stailaus, kuten aina :)

    Pitkästä aikaa seikkailen muidenkin blogeissa, kun sain itse taas aloiteltua kesän laiskottelun jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Mä en myöskään oo ihan trikoon sydänystävä, paitsi ehkä sitten kotoillessa. Mutta muuten tarvitsee olla vähän sitä skarppiutta, siksi ihastuin tosi kovasti tähän kaavaan.
      No mutta kesällä onkin ihan oikein ottaa vähän rennommin. Mulla postaustahti hidastui kyllä myös, ja tuntui että lukijatkin on monet kesälaitumilla. Kesällä pitääkin olla koneet kiinni ja nauttia auringosta. :)

      Poista