Bloggaaja esittäytyy

 Tässä mä olen! Kulmikkaana ja epätarkkana! Kaikkine kuvankäsittelytaitoineni! Mitä kuvankäsittelyssä häviää sen jossain muussa voittaa eikö niin?

Oli miten oli, musta on kivaa lukea niitä pieniä esittelyjä mitä kunkin bloggaajan kuvan alla lukee siellä sivun reunassa. Pidän myös esittelypostauksista, koska on kiva tietää hiukan enemmän siitä, kuka blogin töiden taustalla on. Siksi tässä postauksessa esittäydyn minä, ja kerron hiukan blogin pitämisestä myös.

Kuka olen?


Olen 30-vuotias kaupunkilaisnainen, opiskelija, äiti ja vaimo. Pidän graafisuudesta, mustavalkoisesta värimaailmasta, sellaisesta yksinkertaisesta tyylikkyydestä. Ompelen eniten lastenvaatteita mutta myös sisustusjuttuja ja asusteita. Diy-jutuistakin tykkään, innostun hirveän helposti kokeilemaan uusia juttuja, mutta kyllästyn yhtä nopeasti. Siksi ihmettelen itsekin, miten ompelusta on tullut näinkin pitkäaikainen harrastus!

Blogi


Koska kaikkea pitää kokeilla, pitää myös bloggausta. Blogi on myös hyvä kanava tuoda esille niitä ompeluksia ja diy-juttuja, mitä on saanut aikaiseksi. Halusin kokeilla, osaanko minä pitää blogia, saanko kirjoitettua tekstiä ja saanko sinne myös kuvia. Minulle visuaalisuus on tärkeää, joten haluan panostaa blogin ulkoasuun sen minkä taidan. 

Lapset blogissa


Tästä aiheesta en halua kirjoittaa suuresti, sillä haluan kunnioittaa bloggaajien eri tapoja asiassa, en korostaa omaa näkemystäni enkä tuomita toisten. Kerron kuitenkin sen mitä moni lukija on varmasti jo arvannutkin, että lasteni kuvia ei tule blogissa näkymään. Tämä on minulle periaatepäätös, joka toki luo haasteita blogin kiinnostavuudelle. Jokainen vähääkään markkinointia opiskellut tietää (tai miksei kuka tahansa lukija), että kuvat ihmisistä kiinnostavat meitä ihmisiä. Haaste otettu vastaan! Tämä blogi on siis samalla eräänlainen kokeilu siitä, miten saan vaatteet ja muun tekemäni kauniisti esille ilman ihmisiä kuvassa.

Loppuun vielä lyhyesti ompelusta


Miten aloitin Ystäväni kertoi minulle 1,5v sitten harrastuksestaan ja näytti verkkokauppojen sivuja. Hän antoi myös muutaman blogivinkin, mm. Mutturallan blogi, joka on todella suosittu mutta josta itse en ollut ennen kuullutkaan. Tästä aukesi uusi maailma, selasin blogin läpi ja hain muitakin. Joten iso kiitos Annalle vinkeistä ja Annikalle inspiraatiolähteenä toimimisesta!

Miksi tykkään  Ompelu on minulle omaa aikaa, mun oma juttu minkä jo kohtuullisen hyvin taidan mutta jossa on aina uuttakin opittavaa. On todella innostavaa miettiä mitä seuraavaksi lähtee toteuttamaan, miettiä mikä tekee vaatekappaleesta erityisen. Lopputulos ei aina vastaa haavekuvaa, mutta on palkitsevaa huomata että viimeisin body on aina edellistä hiukan onnistuneempi. Ihan parasta kuitenkin on pukea itse rakkaudella tehty vaate omalle lapselle. 

Lempiompelus  Oikeastaan tykkään eniten tehdä perusvaatteita. Joskus on kuitenkin kivaa haastaa itseään ja opetella jotain uutta. Visioita on yleensä paljon enemmän kuin aikaa, mutta välillä niitä pidempään ottavia töitäkin ehtii näpertää. Usein tykkään tehdä myös kaavat itse, tai ainakin muokata valmiita. 

Inhokkivaihe ompelussa  Viimeistely! Kauluksen resorit on se kompastuskivi mikä jättää työn roikkumaan keskeneräisenä. Liian suuri riski mokata ja liian tylsää!

Lempivaihe ompelussa  Kankaiden leikkely. Ah sitä uutuudenviehätystä ja visiota päässä, kun kaikki on vielä mahdollista! 

Ei kommentteja