HoitopussukkaEnsimmäisen lapsen kanssa hankimme vaunuihin täydellisesti mätsäävän hoitolaukun. Vaunut olivat hienot, mutta se laukku.. Kaikessa mätsäävyydessään niin ennalta-arvattava, ja tylsä. Ja kaikki ne taskut ja lokerot! Mihin niitä muka tarvitaan? Siis oikeasti? Meillä oli siellä 1 vaihtovaatekerta, pari vaippaa, sapuskat joskus ja sitten ne muutamat liivinsuojat. Samat liivinsuojat kaivoin sieltä sivutaskusta pois antaessani laukun vaunujen ostajalle kaupanpäällisenä. 
Toinen juttu on se, että haluan äiti-ihmisenäkin pitää edes jotenkuten kiinni tyylistäni. Tykkään musta-valkoisesta ja yksinkertaisesta. Koska meillä ei todellakaan ole ylimääräistä mihinkään sadan ja puolen euron lähtöhintaisille hienoille hoitolaukuille, ja tykkään ommella niin miksipäs en tekisi itse. Ajattelin, että tällainen pussi jonka voin tunkea omaan laukkuuni, sopii tällä kertaa paremmin. Pussi onkin ollut todella kätevä käytössä! Helppo heittää mihin tahansa laukkuun (paitsi niihin pieniin käsiveskoihin, tietysti), eikä tarvitse luopua käyttämästä omaa laukkuaan saati kanniskella mukanaan kahta laukkua (käsilaukku ja hoitolaukku erikseen). Sitä paitsi! Tätä voi käyttää muutenkin kuin tässä tarkoituksessa. Siitä saa hyvän toalettilaukun. ( Kuka nyt ylipäätään haluaa "vessalaukun"..?)

Ulkopuolen vahvistin tukikankaalla, väliseinä on kaksinkertaisena tukikankaalla. Sisällä sivussa pari taskua. Juuri sopivasti tilaa. Ei tosin niille eväsruoille, tajusin juuri tätä kirjoittaessa. Mikäs sen parempi syy alkaa suunnittelemaan vauvalle eväspussukkaa! Hmm... Joku lämpöeristetty voisi olla.. Joo! Sinne vaan jonoon miljoonan muun projektisuunnitelman kanssa! 

Ainiin muuten! Mätsäähän tämä muuten sattummalta vaunujenkin kanssa! Nekin kun sattuu olemaan musta-valkoiset.

Ei kommentteja