Kaaroja esikoiselle

 


Vihdoin viimein tämä setti on valmis! Projekti seisoi useamman viikon viittä vaille valmiina puuttuvan vyötärön nyörin takia. Mutta sekin saatiin lopulta hankittua, joten lopussa kiitos seisoo! Ei tosin otsikossa mainitun asiakkaan, eli esikoisen mukaan. Hän nimittäin ilmoitti ettei aio housuja käyttää, syystä että kaupan housut ovat jämäkämmät kuin nämä. 

Mutta kuten ehkä olettekin kuulleet, kyse ei ole tuotteesta vaan sen markkinoinnista! Muistan erään äidin joka markkinoi tällaiset tavalliset verkkarit vain legginsejä käyttävälle lapselleen "löysinä leggareina". Näiden housujen kohdalla vetosin pyjamahousumaiseen pehmeyteen, käyttäisi edes kotona.. ja niin edelleen.Kaava Oma
Kangas Kaara, Verson Puoti,
joustocollege Eurokangas

Koska kuosi on niin yksityiskohtainen, sopii hihoihin hyvin musta joustocollege. Tykkään tällaisista kuoseista, mitä pitää hiukan tarkemmin katsoa ennenkuin käsittää mitä kuvio esittää. Tässä ruudullahan kuvio on selkeä, mutta päälle puettuna tilanne onkin jo eri.


Kaava Mock Denim, Ottobre
Kangas Eurokangas

..ja mitä näiden housujen kanssa lopulta kävi? Markkinointi toi tulosta ja lapsi kerran kokeiltuaan ei suostunut enää pois vaihtamaan! Ja mikä häneen erityisesti niissä sitten vetosi, no se pehmeä materiaali!

Kuopuksen kaarasetistä löytyy aiemmin kirjoitettu juttu täältä.

 


1 kommentti

  1. Peukku taitavasta markkinoinnista ja hienosta puvusta myös :)

    VastaaPoista