Lomailua ja Marimekkoa

 

 


Hei pitkästä aikaa! Luulitte ehkä että olin jättänyt blogin kokonaan oman onnensa nojaan? Ehkä hiukaksi aikaa jätinkin, unohduin kokonaan lomailutunnelmiin enkä ole juuri läppärin kantta nostanutkaan. Blogissa näkyy nurkat pölyyntyneen kaikessa hiljaisuudessa, joten aika pyyhkiä pölyt läppäriltä ja palata asemiin tämän postauksen myötä! Siivoukseen kuuluu tietysti pikku uudistukset, kuten kaikki sisustusta rakastavat tietävät. Tällä kertaa uudistus tarkoittaa sitä, että blogin banneri on päivitetty raikkaampaan malliin! Pidättekö?

Teimme perheen kesken lomalla matkan Kroatiaan, se oli jotakin mitä on odotettu kauan! Edellisen kerran on reissattu häämatkalla kahdeksan vuotta sitten. Puhtaasti siitä ilosta ja sitä varten ompelin tämän setin meikeille ja muulle matkalla tarvittavalle kosmetiikalle. Kankaana pussukoissa on Marimekon Raanua, jota löysin ystävämyyntien aikaan. Sisältä molemmat pussukat on vuoritettu mustavalkoisella pilkkukankaalla.Isompaan pussukkaan käytin omia tuotemerkkejäni, joista lisää täällä

Matkailu on ihanaa ja avartavaa, mutta on se myös ihanaa olla taas kotona ja tehdä niitä asioita mistä täällä nauttii. Ihanaa myös huomata, että vaikka blogissa on ollut nyt hiljaista, on teitä kävijöitä siellä kuitenkin. Kiitos ihan jokaiselle kävijälle!

Ei kommentteja