Vinkki käsintehdyn ystäville!

 

Kesän aikana olen tuottamista enemmän tullut selailleeksi somea ja löytänyt monta superihanaa blogia ja instatiliä seurattavaksi. Haluan jakaa teille muutaman suosikkini, jotka toivottavasti inspiroivat teitä yhtä paljon kuin minua! Esittelen tänään siis ensimmäisen näistä ehdottomasti seuraamisen arvoisista yritystä.Allerlievelings on hollantilainen käsintehtyjä tuotteita myyvä verkkokauppa, jossa yrittäjät Laura ja Nanette tekevät kaiken alusta alkaen itse. He suunnittelevat tuotteet ja myös valmistavat ne. Allerlievelings on perustettu vasta marraskuussa 2014, eli se on varsin nuori yritys. Yrittäjillä Lauralla ja Nanetella näyttää olevan hyvien ideoiden ja visuaalisesti todella kauniin toteutuksen lisäksi myös somemarkkinoinnin taito hallussa, joten veikkaan että nämä naiset tulevat pääsemään vielä pitkälle!


Yritys kiinnitti huomioni näillä mitä herkullisimmilla rannekoruillaan. Niissä on aivan täydellinen yhdistelmä herkkyyttä ja luonnonmateriaaleja! Korut valmistetaan kierrätysmateriaaleista, ovat siis huippuvalinta ekologisuutta arvostavallekin.  Korujen lisäksi Allerlievelings myy mm. postereita ja pieniä sisustustuotteita.

Toinen asia, joka sai kiinnostumaan tästä yrityksestä, ovat nuo kauniit pakkaukset. Huomionarvoinen asia on ehdottomasti se, että tästä putiikista ostetut tuotteet kääritään lahjapakettiin, joka ikinen! Tämän putiikin tuotteet sopivat hienosti pienellekin budjetille.

Kannattaa tsekata myös heidän instatilinsä @allerlievelings. Facebookista heidät löytää toki myös! Itsellä ei toimi heidän verkkosivunsa muuta kuin mobiilissa, mutta siihen voi löytyä syy ihan koneen ja tuolin välistäkin.. Mutta ihan vinkkinä, jos huomaat saman, niin mobiilina ainakin toimii!

Tämän postauksen kuvat omistaa Allerlievelings, ja ne on lainattu blogiin yrittäjien luvalla.


 

Ei kommentteja