Kimono


*blogiyhteistyö

Moi pitkästä pitkästä aikaa!

Aiemmin tänä vuonna Eurokankaasta otettiin yhteyttä, ja pyydettiin ompelemaan kimono osana bloggaajahaastetta. Ajattelin lopettaneen blogihommat ihan kokonaan, tai olevani vähintäänkin määräämättömällä tauolla, joten näidenkin kuvien oli tarkoitus tulla lähinnä Instagramiin jonne muutkin ompelukseni nykyään päätyvät. Mutta kuvatessa kimonoa tulikin ihan salamana taivaalta fiilis että kyllä haluan laittaa tämän blogiinkin. Ja tässä siis pitkästä aikaa vanha kunnon ompelupostaus, toivottavasti pidätte. Siispä, ohjeena oli ommella kimono, johon löytyy kaava Eurokankaan sivuilta. Helppo ja nopea toteuttaa, pelkkiä suoria saumoja surautettavaksi ja lopputuloksena tosi kiva ja monikäyttöinen kesävaate. Koska kaava on yhden koon, otin vapauden pienentää sitä aika reilusti, koska itse tykkään tällaisista lyhyemmistä kimonoista. Lyhensin siis sekä helman, että hihojen pituutta. 

Valitsemani kangas on kauniisti laskeutuvaa satiinia, jonka kuosiin ihastuin ensisilmäyksellä. Kankaan pinta on aika kiiltelevää, joten hieman jo pelkäsin näyttääkö lopputulos täysin aamutakilta, mutta mielestäni näin farkkuihin ja tennareihin yhdistettynä se ei siltä kuitenkaan näytä. Aamutakkifiilistä välttääkseni jätin pois myös kaavaan kuuluvan vyön, vaikka kyllä tätä vyölläkin voin kuvitella pitäväni. Silloin valinta olisi kuitenkin mieluummin ohut nahkainen vyö. Lopputulos on omasta mielestäni tosi kiva, tälle tulee ehdottomasti paljon käyttöä kesällä. Oi kesä, tule jo!

Kangas: Eurokangas (saatu)

4 kommenttia

 1. No on se nätti!! Kiva, kun blogiinkin päivitit pitkästä aikaa ❤

  VastaaPoista
 2. Tulipa ihana! Meinasin sanoo, et osasinkin odottaa tuon tyyppistä kangasta, mut no wonder: mähän olin nähnytkin sen jo Instassa! 😁 Sopii kyl sulle tosi kivasti. 😍

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis kimono! Nätin kankaan olet valinnut. Näin keväisin alkaa kaikki kukkakuosit houkutella:)

  VastaaPoista
 4. Minustakin tämä on tosi kaunis!

  VastaaPoista