Meikkien uudet vaatteet

 

 

Sainpa kuulla tällä viikolla blogini inspiroineen hyvän ystäväni ompelemaan! Huikeata! Mahtavaa että meillä on yhteinen innostus ja mahtavaa että blogini on ylipäätään inspiroinut jotakuta ja vieläpä häntä! Ystäväni tapaamisen jälkeen iski ompeluvimma ja kun lapset painelivat toinen unten maille ja toinen kaverin kanssa ulos niin mitäpä muuta sitä kuin luomaan jotakin! Ja koska vanhan meikkipussin vetoketju otti ja sanoi sopimuksen irti, tein kokonaan uuden. Mustavalkoisen kankaan löysin Eurokankaasta jo aikaa sitten. Raportti kankaassa on aika iso, mikä tarkoittaa tällaisessa pienessä pussissa sitä, että joka sivulla kuviointi on eri. Ja hyvä niin! Se tekee tuotteesta paljon mielenkiintoisemman.


Kulmaa koristaa metallinen "Handmade with love" -merkki, jonka löysin Turun Presentosta. Vetoketjuun laitoin meikkipussin ainoaksi väripilkuksi pätkän keinonahkanauhaa. 

Sisälle vuoriksi mustavalkoista pilkullista kangasta. Kehtaanko näin tutkinnon tehneenä sisustustekstiiliartesaanina sanoa etten tiedä materiaalia. Jotakin ohutta vuorikangastahan se..

Ohjehan tällaiseen meikkipussiin löytyy Villa ja Villa -blogista. Käykääpä ihmeessä kurkkaamassa, ohje on nimittäin tosi toimiva!

4 kommenttia

 1. Mukava kuulla, että ohjeesta on ollut iloa ja todella hieno sekä tyylikäs meikkipussi syntynyt :) Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! :) Nappasin tuon ohjeen suosikkeihini jo jokin aika sitten, se on niin selkeä ja hyvä. Hauskaa että eksyit blogiini! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätti ja toimivan näköinen meikkipussi. :)
  Ja terkkuja vaan! ;)

  VastaaPoista