Metsolaa ruutuina ja palloina


Löysin Metsolalta nämä superihanat kuosit, jotka ovat aivan yksi yhteen oman kuosimakuni kanssa juuri nyt. Tällaista mustaa ruudukkoa olen etsinyt jo jonkin aikaa nähtyäni sellaista jossakin Instagramin syövereissä ja iskettyäni silmäni sellaiseen. Kaiken mustavalkoisuuden ja pastellisten sävyjen vastapainoksi olen myös alkanut kaivata kirkkaita värejä. Siihen kaipuuseen tämä sitruunankeltainen on kyllä mitä parhain valinta! Pakko sanoa, että väri on todellisuudessa vielä kirkkaamaan keltainen ja eläväisempi kuin miltä se näissä kuvissa näyttää. Ah, miten iloinen olen siitä että Metsolan kuosivalikoima pelasti!Tein setin 1-vuotiaalle, joka on taas päässyt venahtamaan pituutta ja kaipaa uuden koon vaatetta. Kun kuosit ovat näin ihanat, saavat vaatteet olla mallia perus. En kaivannut näihin mitään yksityiskohtia. Ainoa yksityiskohta setissä ovat perusmalliseen trikoopipoon lisätyt pupukorvat. Pipon sisälle tein yksinkertaisen välikappaleen merinovillasta. Kiinnitin sen trikookappaleinen sisälle harsimalla saumavaroihin niin että se pysyy paikoillaan, mutta niin että voin keväällä jatkaa pipon käyttöaikaa irrottamalla sen helposti. 

Propsina toimiva punavalkoraitainen pupu vilahtikin edellisen postauksen kuvakoosteessa, sen tein vauvalle kun hän oli aivan pieni. Siis todella, niin aivan kertakaikkisen pieni. Nämä vaatteet ne ovat jo kokoa 80/86, huokaus!
Tuo pieni iso 1-vuotias oli poikkeuksellisesti hereillä kuvausaikaan (tai oikeastaan poikkeuksellisesti kuvasin hänen hereilläoloaikanaan). Vaikka hän onkin mitä mainioin kuvausassistentti, niin taidan silti jättää seuraavalla kerralla kuvaukset taas suosiolla päiväuniajalle.. 

Loppuun haluan kirjoittaa kiitokset arvontaan osallistuneille, lukijaksi liittyneille ja Instagramissa blogin löytäneille. Kiitos ihan jokaiselle ja tervetuloa seuraamaan blogia! <3 Jos et ole vielä osallistunut arvontaan ja olet kiinnostunut lipuista Suomen Kädentaito -messuille Tampereelle, vielä ehtii! Osallistua voit täällä.


10 kommenttia

 1. Näyttää kivoilta ja sopii mun mielestä hyvin reippaalle yksveelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Reipas hän kyllä on, tällainen kirkas keltainen on hyvä väri hänelle. :)

   Poista
 2. Kivan raikas setti. Ja samaa mieltä että kivat kuosit ei välttämättä kaipaa mitään kikkailuja. Ruutukuosi sopii hirmu kivasti housuihin ja leggareihin. Itse oon miettinyt sitä Tyyne esterin ruutuvihko-kuosia tytön leggareiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se Tyyne esterin valkopohjainen ruutu on kyllä myös tosi kiva kuosi. Ja kuin tehty leggareihin!

   Poista
 3. Ihanat värit. Mistä pupun kaava on? Se sulatti mun sydämen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kruppukraatari! Pupuun tein kaavat itse kun sopivia ei löytynyt, mutta sitten leikkausvaiheessa muuttelin niitä vielä niin että lopputulos on aika lailla päästä vain. Vauvalle tuli tuolloin joka kerta paha mieli kovia leluja mutustaessa ja halusin hänelle lutuisen pehmon joka ei varmasti satuta ikeniä. :)

   Poista
 4. Ihanan pirteä setti! Tuo pipo on hauska :)

  VastaaPoista
 5. Buu, tota ruutua ei enää ollut Metsolalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin :( Olisin myös halunnut lisää sitä, kun otin vain tämän puolen metrin testierän! Täytyy toivoa että sitä tulis jossain vaiheessa lisää.

   Poista