Collegehupparia raidoillaVaikka blogissa on ollut vähän hiljaisempaa viimeaikoina johtuen siitä, että ollaan menty tukka putkella kesäriennosta toiseen ja nautittu lomailusta, on täällä sentään ommeltukin! Hirveän vähän on ollut aikaa käyttää harrastuksiin, mutta en harmittele sitä koska haluan ottaa ihan kaiken irti kesästä ja näistä viimeisistä viikoista jotka saan viettää kotiäitinä. Meillä myös mies lomailee just nyt  ja saadaan siis olla koko perhe yhdessä. 


Lähestyvä syksy (there, I said it) ja päiväkodin ja koulun aloitukset on saaneet kyllä aikaan ihan valtavan ompeluinspiksen, koska syksyn värit ja vaatetus vaan on ihan kaikkein parasta. Pienempi sai  Aarrekidinsä vähän aikaa sitten, ja nyt valmistui isommalle oma settinsä. Tein Aarrekidin Merenalaiset juhlat -kuosista perusteepparin, ja käytin samaa trikoota hupparin hupun vuoritukseen mausteeksi.Hupparissa siis raidallista ja mustaa joustocollegea, raidallinen NOSHilta hankittu jo aikaa sitten. Sen turkoosi sävy on huippukiva, sopii meidän pojalle todella hyvin. Mustat hihat ei olleet ajatuksissa alunperin, mutta kun kangasta ei riittänytkään hihoihin, päädyin tähän ratkaisuun. Ja nyt kun huppari on valmis, tykkään tosi paljon just siitä että siinä on sekä mustaa kontrastiväriä ja raitaa. Vetoketjuksi valitsin valkoisen, isohampaisen ketjun, yhdistää tuon raidoituksen kivasti.

Käytin huppariin Ottobren Block Stripes -kaavaa pohjana, jota kyllä muokkasin jonkin verran. "Runko" on sama, mutta tässä on erilainen huppu, jota ei ole kantattu. Taskuiksi tein myös kaavasta poiketen kaitaletaskut, joihin löytyy huippuhyvä ohje Hannan ihanasta Punatukka ja kaksi karhua blogista

Lopputuloksesta tuli just sekä omaan että pojan makuun sopiva setti, joka on kiva yhdistää asuksi niin farkkujen kuin verkkareidenkin kanssa. Ja menee hyvin isommallekin lapselle! 

Kaavat: huppari Ottobre / Block Stripes muokattuna, t-paita oma 
Kankaat: Aarrekid, NOSH, Eurokangas
Kengät: Vans
Housut: Lindex

7 kommenttia

 1. Hieno huppari, tuo on yksi lempparikaavoistani :) Älä puhu vielä syksystä, iik! Vielä on kesää jäljellä 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä tykkään muuten, mutta en siitä korkeasta hupun alaosasta. Mutta silti on helpompi muokata kaavaa lennosta kun on kerran piirrettynä, kuin että tekisi uuden.. :)
   Mä myös haluan nauttia kesästä vielä, mutta syksyn vaatetus on parasta, se tuo ihan hirveästi lisää inspiraatiota! :D

   Poista
 2. Ihana setti. ♡ Kaava munkin mielestä hyvä. Ja mieli lepää kun on kaikki raidat just eikä melkein kohdistettu. :) Mäkin oon jo huomannut, että ajatuksenät viipottaa syysvaatetuksessa, koulun alussa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkös, että ajusin tästä sun kommentista etten huomannut tarkistaa raitojen kohdistusta vetskaa laittaessa..! :'D

   Poista
 3. Näyttää tosi siistille hupparille! Kivat värit :). Mulla on kyllä tosi vahvasti jo syksy mielessä, vaikka pitäisi nauttia tästä loppukesästä. Tosin koulujen alkuun ei ole enää kuin vajaa pari viikkoa, joten pakko jo hieman suunnata ajatuksia syksyyn. (minä kyllä tykkään syksystä enemmän kuin kesästä, jos ihan rehellisiä ollaan :D).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää värit on kyllä ihan lemppareita. Ei ole tosiaan enää kauaa koulujen alkuun, hui!! Pikkuhiljaa on täytynyt tosiaan vähän valmistella varsinkin lasten syksyä.

   Poista
 4. Ihana setti, siistiä ja mukavaa vaatetta koululaiselle:)

  VastaaPoista