Kesäsetti 1-vuotiaalle

 

 
 Löysin jo jokin aika sitten Eurokankaasta tätä aivan valloittavaa norsudigiprinttiä. Koska rakastan Afrikkaa, ei tarvinnut kauaa miettiä; tästä täytyy tehdä jotain. Afrikka sydämessäni tein siitä "vauvalle" kevyen kesäsetin. Kangas Eurokangas
Kaava Ottobre Design, "Baby Whale"

Setin lyhythihainen body Ottobre Designin kaavalla Baby Whale. Pääsee jo hieman helpommalla kun ei tarvitse enää ommella nepparilistoja bodyihin ja paitoihin. Tähän tein myös kanttauksen hiukan eri tavalla kuin normaalisti. 

 Kangas Jättirätti
Kaava mukaelma Ottobre Designin "Baboonista"


Housuihin valitsin materiaaliksi vilpoisan  viskoositrikoon. Tämän ikäistä suojaan auringolta mieluummin vaatteilla kuin aurinkorasvalla. Kun lahkeet ovat pitkät, täytyy materiaalin tulla vastaan ja olla mahdollisimman viileä. Housujen pohjana käytin Ottobre Designin Baboonia. Tein takaosasta yhtenäisen ja lisäsin taskut. Samoin tein vyötärölle ja lahkeisiin taitteet kumppareilla resorien sijaan. Eli muutin siis kutakuinkin kaiken.. 

Mitä olette mieltä, sopiiko pojan housuihin tällaiset rypytetyt taskut? Ovatko ne mielestänne vain tyttöjen juttu?

4 kommenttia

 1. Aivan ihana setti! Kyllä se 1-vuotiaasi tykkää. Mielestäni vielä tuon ikäisellä rypytetyt taskut ovat oikein hyvät. Isompi lapsesi voisi jo itsekin vastustaa moista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu voi tosiaan olla. Vaikka voisihan sitä yllättyäkin!

   Poista
 2. Ihana setti!
  Mielestäni kaikkien vaatteisiin sopivat kauniit yksityiskohdat ihan sukupuolesta riippumatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet. Aika unisex -vaatteita yleensä kyllä teenkin, ja tämäkin malli on oikeasti sopiva molemmille

   Poista