Leopardeja keittiörempan keskellä


Huh mikä päivä! Meillä on keittiö hienoisen kaaoksen vallassa, sillä remppaamme sitä pienesti. Ei mitään suurta, uudet työtasot, uudet vetimet ja välitilan päivitystä. Värikarttojakin ja malleja on haettu, ja tarkoitus on maalata vielä seinääkin siellä. Kivasti piristää keittiön uusi look, vaikka onkin just nyt ihan puhki poikki päivän töistä. 

Meillä viikko on mennyt tosi nopeasti koulun aloituksen ja päiväkotiharjoittelujen myötä. Esikoinen aloitti ensimmäisellä luokalla, mikä on tietysti todella iso juttu. Sitä on ihmetelty ja innostuneesti tutustuttu kaikkeen uuteen mitä se tuo mukanaan. Haikeaa on, mielestäni hän just vasta saapui tähän maailmaan ja nyt hän meni kouluun. Mutta hyvällä tavalla haikeaa, ei täällä surkutella vaan ollaan koulusta todella innoissamme!

 Kangas Majapuu
Kaava Dude/Ottobre Design
Farkut & sukat Lindex

Pienempi taasen on aloittanut harjoittelemaan päiväkotia. Pari päivää vasta, ja ihan rauhallisesti ollaan asiaan tutustuttu. 

Päiväkotilaiselle valmistui keittön pintaremppailun ohessa tämä paita Elvelyckanin ihanista leopardeista. Näitä Elvelyckaneita oon aina niin ihastellut, mutta nyt kun sellaista on vaatteena, en ole ihan varma tykkäänkö. Vai onko se ehkä kuitenkin tuo paidan malli, joiden matalat olkaistutukset epäilyttää. Enkä tiedä, teinkö vahingossa kaksi takakappaletta vai kuuluuko tässä kaavassa olla yhtä korkea kaula-aukko etupuolellakin. En huomaa mitään eroa. Ehkä ei pitäisi ommella remppailun sivussa..!2 kommenttia

  1. Keittiörempasta minäkin haaveilen! Tsempit siihen :) Paita on kiva, mutta ehkä tosiaan vähän hassun mallinen. Jännä tuo pääntie, oiskohan tullut vahingossa pelkät takakappaleet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on näitä paitoja, jotka näyttää paljon kivemmalta päällä kuin kuvassa. Tuo olla on tosi matala, tulee selvästi alemmas olkapäätä, ehkä tähän malliin sopis paremmin samasta kankaasta tehdyt hihat. Kokeilen sitä ainakin ennenkin tykkään tän kaavan, päällä se on kiva kuitenkin! Paitsi tuo pääntie.. Tutkailin kaavaa ja se on tosiaan melkein yhtä korkea edestä. On olevinaan venepääntie, varmaan tulis paremmin esiin jos kanttais tuon ohjeen mukaan tämän. Keittiössä on kyllä kiva nyt olla, vaikka kesken se on vieläkin. Kiitos Hanna! :)

      Poista