Uuteen viikkoon!

 
Tällä viikolla on tiedossa vähän enemmänkin kaikkea jännää ja kivaa, kuten kaksi eri reissua Helsinkiin ja muutakin. Mutta niistä lisää sitten myöhemmin, nimittäin tämä blogiviikko alkaa lastenvaatteilla. 

Pienemmän seuraavan koon vaatteiden tekeminen jatkuu, viimeisimpänä valmistui tämä vaaleansinistä ja harmaata yhdistävä teeppari+housut -setti.


Mulla on ollut vähän yliannostusta kuoseista viime aikoina. Lapselle päivän vaatteita valitessa tuntuu että on vaikea löytää yhteensopivaa paitaa ja housua, kun ei halua liikaa kuosia. Kaupasta kun ostan vaatteita, ostan enimmäkseen yksiväristä tai yhdellä kuvalla varustettua, ne täydentää kivasti kuosillisia lastenvaatteita. 

Tätä yhteensopivuutta ajatellen halusin tehdä yksivärisen t-paidan ihanan pehmeästä (mutta huh miten mahdottomasta silitettävästä..) vaaleansinisestä trikoosta. Printiksi suunnittelin simppelin Hey! -huudahduksen, jossa lähtökohtana oli se, että teksti muodostuisi paidan kankaasta. Printistä tuli aika kiva, toivottavasti se kestää hyvin pesua ja käyttöä. Pääntien kanttasin samalla trikoolla, koska halusin just oikeaa sävyä. Hiukan liian kireälle meni, ei haittaa käyttöä mutta tuo rypytys.. Laskelmoin kyllä tässä, että trikoolla kun on tapana vähän venahtaa käytössä niin sitten tuosta tulee juuri sopiva. :D


Niin kamalaa kuosiähkyä ei olekaan, etteikö Käpysen Solmu-trikoohon ihastuisi, siitä tein pehmoiset etusaumattomat housut pitkillä lahkeensuilla. Meleerattu harmaa on just nyt yksi värisuosikeistani, sopii hyvin niin aikuiselle kuin lapselle näin jollain värillä höystettynä. Oman Solmu-pätkäni on odotellut sopivaa käyttökohdetta jo useamman kuukauden, mutta trikoohousuina printtipaidan parina se toimii tosi hyvin. 

12 kommenttia

 1. Suloinen setti! Hauskoja reissuja Helsinkiin, hitsi kun ei nyt oma matka onnistu :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on tosi harmi!! Mut ymmärrettävää, kun on tuota matkaa.. Toivottavasti nähdään toisissa merkeissä sit syksyn aikana vielä! 💕

   Poista
 2. Ihana setti! Kivasti tuo yksivärinen balansoi kokonaisuutta ja toisaalta nostaa kuosin esiin. Mahdetaankohan nähdä samassa tilaisuudessa tällä viikolla?.. ke klo 17? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, varmaankin! :D Mahtavaa tavata sut kasvokkain vihdoin! :)

   Poista
 3. Kyllä on nappiin osunut yhdistelmä! Tykkään housuista erityisesti. Samoin paidan teksti on todella hieno.

  VastaaPoista
 4. Kiva setti! Täälläkin kuosiähkyä hieman ilmassa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Se hiipii kyllä yllättäen, ja silti sitä ei osaa olla valitsematta kuosillisia, onhan ne siinä verkkokaupan pienessä kuvassa niin paljon kivempia kuin yksiväriset.. :D

   Poista
 5. Kiva setti! Täälläkin kuosiähkyä hieman ilmassa :/

  VastaaPoista
 6. Onpa harmoninen setti! Tosi kiva kuulla sitten noista Helsingin reissuista, mullekin napsahti kaksi kutsua tälle viikolle, mutta näin kaukaa on hankala lähteä keskellä viikkoa pääkaupunkiin saakka :/. Jotenkin täytyy nyt olla hengessä mukana täältä kotoa käsin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Eilen tosiaan juhlittiin Namedin julkkareilla, olis kyllä ollut niin huippua sutkin tavata kasvotusten! Mutta ymmärrän täysin, se on niin toista lähteä pitkän matkan takaa. Mulla junalla kestää Turusta hiukan alle kaksi tuntia, ja pitkiin matkoihin muutenkin tottuneena ajattelin että tähän nyt tällä kerralla haluan osallistua (vaikka siis paljon harkitsin). Parin päivän sisään teen briiffauksen juhlista! :)

   Poista