Vielä on kesää jäljelläKoulun alkuun on reilu viikko aikaa, ja vielä saadaan olla lomalla siihen asti. Koko perheen kokoonpanolla lomaillaan vielä tämä viikko, joten ehdittiin heittämään vielä yksi pieni päivän ekskursio tälle kesälle. Vaikka ollaankin aika kotona viihtyvää porukkaa, kuoriutuu meistä kesällä melkoisen meneviä, eikä haluta kökkiä kauniita päiviä neljän seinän sisällä vaan tykätään käydä vaikkapa päiväretkillä. 


Eilen haluttiin siis hypätä taas autoon ja suunnata jonnekin vähän kauemmaksi, ja valittiin kohteeksi Hämeenlinna, siellä tarkemmin Hämeen linna! Syystä että siellä ei olla koskaan vielä käyty ja meillä (mulla) on outo viehtymys linnoihin. Linna oli kyllä kaunis, ja muutenkin paikka oli kiva päiväretkikohde lasten kanssa. Vähän pienihän tuo oli, mutta on niissä linnoissa silti vaan tuossakin koossa jotain salaperäistä ja kiehtovaa.


Löysin Vero Modasta ihanan harmaan neuleen, jonka selän yksityiskohtaa suunnittelin kokeilevani myös itse ommeltuun neuleeseen. Koko takakappaleen mittainen valenappilista on todella kiva lisä muuten niin yksinkertaiseen vaatteeseen, eikä tarvitse edes tehdä niitä tuskaisia napinläpiä joita inhoan. Toimisi hyvin kyllä myös trikoo- tai ohueen collegepaitaan. To-do-listalle vaan jonon jatkoksi!


2 kommenttia

  1. Varmasti mainio retkikohde! Tuo valenapitus on kiva, kerran olen sellaisen selkään tehnytkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oot! Ei sulla olis linkkiä..? Olis tosi kiva nähdä tuo! :)

      Poista