Pikkuisen punaista
Ihan pikkuisen punaista vain, se on joulun väri sanoi trendit mitä tahansa! Ompelin pikkujäbälle mukavan setin NOSH:n kankaista. Luumunvärinen raitatrikoo on huippuihana väreiltään ja todella pehmeää tunnultaan. Denim on puolestaan joustocollegea, ja näyttää tosi hyvältä! Denimväriset trikoot ja colleget jaksaa ihastuttaa, ja niistä tehdyt "farkut" on mukavia ihan pientenkin käyttää. Meillä on kummallakin pojalla vain yhdet farkut, joita käytetään vaan silloin kun collegehousut ei käy vaan tarvitaan siistimpää. Jos voi valita verkkarit niin ei ihme, että lapset yleensä ne haluaa, vaikka itse haluaisin heille välillä siistimpiäkin housuja päälle. Värikkäitä farkkuja ym. suoria housuja. 


Kaavoina käytin housuissa Ottobren Relaxed Fit:ä, jota olen kerran ennen kokeillut ja joka on todella kivannäköinen päällä. Juuri sopivassa suhteessa väljyyttä ja istuvuutta. Paidan kaavana on NOSH:n ilmaiskaava, jonka mittasuhteita kyllä vähän muokkailin. Kaavassa on kivaa nuo hihan resorit, jotka pidentää käyttöikää kun paita saa ollakin alkuun vähän ylisuuri eikä hihat tule käsien yli sittenkään. Etukappaleeseen lisäsin valenappilistan, johon valkoiset läpikuultavat napit pieneksi yksityiskohdaksi. 

Villasukat neuloin jo aiemmin syksyllä kumisaapaskeleille, mutta otin näihin kuviin mukaan koska ne sopii täydellisesti yhteen raitapaidan kanssa. Sukkiin neuloin väripilkuksi punaiset kärjet, koska ne on niin hauskannäköiset jalassa.. :D Yhteensopivuus tonttulakkiin on taattu sekin!


Kaksi viikkoa hujahti taas ohi niin että vilahti, ja blogi on aivan tuuliajolla! En haluaisi ollenkaan pitää blogia puolivillaisesti, mutta toisaalta mulla on tuolla sellaisia projekteja käynnissä ja suunnitteilla, joita haluaisin vielä näyttää. En siis ole ihan valmis pistämään pistettä blogiuralle, mutta aika vain on rajallista.. Ihanaa nähdä tilastoista, että teitä siellä vielä käy, ja anteeksi että bloggaustahtini on nykyään niin onnetonta!

2 kommenttia

  1. Elä suotta huolehdi päivitystahdista, teet just kuin aika sallii ♥! Lukijat säilyy kyllä eikä tarvitse pahoitella :) Ihanat vaatteet jälleen! Housupula on akuutti täälläkin, josko sitten, kun nämä joulut saadaan elettyä alta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista, tästä tuli niin hyvä mieli! ❤

      Poista