Korujuttuja

 
Haksahdin tilaamaan Suuren Käsityölehden. Kohdalle sattunut kiva myyjä, otollinen tilanne ja täydellinen päähänpisto. Enhän mä ikinä haksahda lehtitilauksiin, ikinä! Meille ei ole tullut pitkään aikaan lehtiä, sillä ei niitä oikein tule enää luettua. Ja silloin kun on tullut, olen itse hakenut tilauslomakkeet ja tyrmännyt lehtimyyjien myyntipuheet 1-0. Pakko saada päättää itse. Tai saanut lahjaksi, kuten Suuren Käsityölehden, jota sain vuosia sitten lahjaksi useamman kauden. Mutta kaavalehdet onkin vähän eri asia, niitä on tullut osteltua irtonumerona aina välillä. Ei kuitenkaan tätä SK-lehteä, joka tuntui jääneen ajastaan jälkeen. Nyt kansi houkutteli, myyjä pisti ihan parastaan ja päädyin tilaamaan puoli vuotta lehteä. Ja hei, sain sentään kaksi kuukautta kaupan päälle!


Kotona luin ensimmäisen, tammikuun numeron, jonka sain myyjältä heti mukaani, kaupanpäälle tottakai. Upeasti uudistunut, kannessa luki. No joo, aika hyvä, hyvältä näyttää. Siis joo, tosi hyvä! Tällaisena puolueettomana sisällöntuottajana voin sanoa, että lehti on oikeasti upeasti uudistunut. Visuaalinen ilme on raikas ja hyvännököinen. Vaatemalleja on kivasti eri makuun sopivia ja ne ovat nykyaikaisia. Löysin muutaman vaatteen toteutuslistalle, yhdet kaavat jo piirsinkin. 


Ja yhden ohjeen toteutin jo kokonaan. Lehdestä voi näköjään löytää Muita ihania -Tiinan ideoita kuukausittain, kuten tämän jutun kaulakoru. Koru on siis Tiinan ohje, kieputeltava kaulakoru macramee nauhasta. Huijasin vähän, ja tein korun mokkanahkaisesta nauhasta, ikisuosikistani jota olette varmaan nähneet tässä blogissa jo liikaakin? Hieman erilaiselta näyttää tällaisella nauhalla kuin alkuperäisessä ohjeessa, mutta musta se toimii oikein hyvin.


Koru on supernopea, helppo ja nätti, täydellinen pieni diy sunnuntai-iltaan!

DIY-korun ohje Suuri Käsityö -lehti 01/17.

7 kommenttia

 1. Mulle on tullut tuo lehti nyt jotakin kuukausia ja tykkään tosi paljon. Erityisen kiva oli just tää uusin. On hyvin ajan hengessä ja kivan monipuolinen. Esim. Ottobren naisten mallistot on musta tosi epäonspiroivia. Burdassa on paljon kivaa, mut se kaavahelvetti... Kivan korun teit. Ihan sun näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis täysin samaa mieltä, Ottobren kaavat ei oikein innosta, ja Burdan kaavojen piirto.. huhhuh.. Oli kyllä kiva huomata että SK-lehti on onnistuneesti uudistunut, en yhtään kadu tilausta! Kiitos Sanna! :)

   Poista
 2. Epäinspiroivia siis... aargh.. kännykkä!

  VastaaPoista
 3. Pitääpä tutustua uudistuneeseen versioon! Niin nätti koru ja tosi kaunis siun uusi tukka ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kannattaa tosiaan, toivottavasti tulevatkin numerot on yhtä hyviä!

   Poista
 4. Tälleen pluskokoisena oli ihana huomata, että uudistuneessa lehdessä oli kaavoissa kokoja pienestä suureen, eikä enää erillistä säkkimallistoa isokokoisille :) Ovat hienosti ottaneet palautteen huomioon tässä asiassa. Ostin irtonumeron, koska halusin nähdä uudistukset. Eka uudistus tuntui kyllä heti kädessä, lehti tuntui todella ohuelta. Mutta en sisällön puolesta onneksi huomannut, että olisi jotenkin niukempi tarjonta. Kiva uudistus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä en edes tiennyt etukäteen tästä uudistuksesta, kun olen vaan ohittanut lehden hyllyssä, mutta vaikuttaa tosiaan oikein onnistuneelta! Ihan järkevää ottaa lukijoiden palautteet huomioon, toivottavasti jatkossakin ilmestyy yhtä hyviä numeroita. :)

   Poista