Bloggers' Inspiration Day


Lauantaina osallistuin ensimmäistä kertaa Blogger's Inspiration Day -tapahtumaan, josta tänään siis seuraa kooste kuvien muodossa. Tapahtuma oli mielenkiintoinen kokemus, jonka parasta antia oli ehdottomasti ihmiset. Oli huippukivaa tavata etenkin muita bloggaajia, ja jutella tuosta yhdistävästä tekijästä.
Kylmetin itseni pahemman kerran sipsutellessani kaupungilla ohuessa nahkatakissa, vaikka mitä ilmeisemmin olisi pitänyt valita aamulla asemalle lähtiessä toppatakki. Nyt olen siis kuumeessa, ja kirjoittelen täältä sohvannurkasta. Tässäpä siis kuvina oma kokemukseni lauantain blogitapahtumasta:


Vilan ständillä nähtiin syksyn värejä, ja pakkoa sanoa että nuo on kyllä just eikä melkein omaa silmääni miellyttäviä. Roosan lisäksi tiedossa on myös se tuttu sinapinkeltainen ja sen eri sävyt, ikuinen syksyn suosikkini. Olympuksen ständillä kuolattiin noita ihania asusteita, jollaisia ei muilla taida ollakaan. Sieltä sai halutessaan opastusta myös flat lay -kuvaustrendiin, joka onkin omaa sydäntä lähellä. Koska kuvaan blogiin tasossa aika paljon, olisi ollut mielenkiintoista kuulla mitä sanottavaa ammattilaisella on aiheesta, mutta  tuon kuuleminen jäi toiseen kertaan.  


Vielä vähän aurinkolasitestausta, vai mitä sanotte näistä kissalaseista? 

Illalla osallistuimme myös Blog Awardseihin, jota varten tehtiin L'oréalin pisteellä juhlakampauksia, kuten tämä ihana romanttinen kampaus. Iltaa varten tein mekkooni sopivan diy-clutchin, josta lisää myöhemmin tällä viikolla!

Ei kommentteja