Kameraongelmia + kuulumisia


Heippa! Oon kuvannut ompeluksia blogia varten jo useampaan otteeseen tässä viime päivinä, mutta en tunnu saavan kamerasta enää mitään järkevää ulos. Vähän nuhapumppu se on ollut aina, mutta nyt tulee ihan pelkkää suhrua, ylivalottunutta ja todella epätarkkaa.

Epätarkkuus on hiipinyt pikkuhiljaa, ja se on häirinnyt jo monessa julkaistussa kuvassa, mutta nyt kuvan laatu on jo ihan kelvotonta. Oletan, että en yhtäkkiä ole unohtanut kaikkea oppimaani kuvaamisessa, kun mikään asetus ei tunnu auttavan, eikä myöskään objektiivin vaihdolla ole mitään merkitystä. Rungossa siis varmaan jotain, toivon mukaan ihan vaikka vaan likaa jonka saisi huollossa putsattua. No, huomenna uusi viikko ja kamera huoltoon ja toivottavasti saisin vihdoin uutta matskua blogiin!

Hieman alkoi jo stressata, kun ei pääse päivittämään blogia, sillä on siitä vaan tullut tärkeä osa elämää. Viikko hiljaisuutta blogissa tuntuu jo tosi pitkältä, vaikka toisaalta tuntuu, että tahdin täytyy hidastua muutenkin nyt kun en ole enää kotona muksun kanssa. Luulen, että joudun väkisinkin tyytymään yhteen postaukseen viikossa nyt kun käynnistelen yritystäkin. Miten te koette sen, että blogi päivittyy noin kerran viikossa? Kuulostaako se kovin harvalta?


Kulunut viikko onkin ollut aika hullunmyllyä muutenkin, kun olen tehnyt opparia ja muita kouluhommia, yritystöitä plus pyörittänyt arkea kotona. Kiitos jokaiselle ihanalle, joka kannusti Ryhtyisikö yrittäjäksi -postauksen kommenttiboxissa, oli huikeaa huomata miten positiivisesti (ja myös intohimoisesti) yrittäjyyteen suhtaudutaan, miten moni muukin on siitä vähintäänkin haaveillut, kiitos ihanista tsempeistä!! 

Yritystyöt meinaa imaista mennessään ja vauhdilla, ja oon saanut kyllä oikein erikseen keskittyä siihen että saan myös sitä opparia eteenpäin. Tässä vaiheessa opintoja, kun olen aivan loppusuoralla, on kaikki aikataulu itsestä kiinni. Teenkin aina sunnuntaisin itselleni aikataulua seuraavalle viikolle, tsekkaan vähän mitä on tehtävänä seuraavaksi ja mitä minäkin päivänä teen. Aikataulu joustaa tottakai tarvittaessa mutta muuten oon hyvin pysynyt siinä ja saanut hommia etenemään. Oikeastaan tällainen oman ajan aikatauluttaminen nimenomaan sopii mulle, tykkään siitä että voin itse määritellä ajankäytön. Silti voin tunnustaa, että oppari on jäänyt vähän vähemmälle huomiolle. On niin paljon muutakin kiinnostavaa, yrityksen käynnistämistä edeltää vielä paljon selvitystyötä ja kysymyksiä ratkaistavaksi. Jotta voisin pian keskittyä niihin töihin, aloin kiristämäät tahtia opparin teossa. Aion kyllä tehdä sen kunnialla valmiiksi, nyt pitää vaan panostaa siihen jonkin aikaa ja sitten voi keskittyä täysillä yrityksen käynnistämiseen. Jep, kyllä se siitä! Ihanaa alkavaa viikkoa teille!

Postauksen kuvat aiemmin blogissa täällä: 

Ei kommentteja