Talvivaatteita pienelle


Viikko vierähti taas, ja on perjantai! Tänään pieni katsaus meidän minin uusimpaan vaatesettiin, jossa yhdistyy harmaata ja toffeeta, kaksi pitkäaikaista suosikkiväriäni. Tuo Verson Puodin Tuutti-joustocollege on kuosina todella ihana, vaikka pohja on harmaa niin kuviointi tekee kankaasta ihan muuta kuin ankeaa. Tuutit ilahduttavat pientä ihmistä ihan varmasti niinkuin myös lähellä olevia! Ja ps. kerrankin olen ajoissa ompelemassa jotain siinä mielessä, että tätä Tuutti -kangasta on edelleen saaatavana Verson Puodilla!


Housujen toffeen väri ilahduttaa myös, koska se on melko uusi väri pojan kaapissa. Uusia värejä kaipaankin, koska mustavalkoisen ja harmaan valtakausi on kestänyt jo niin pitkään. Käytin pari iltaa sitten hyvän hetken yrittäessäni löytää värikkäitä, mutta silti rauhallisia tai muuten yksinkertaisia kuoseja poikia varten. Tuntuu, että värikkäät kuosilliset on useimmat joko kukikkaita, liian retroja, tai aivan överikuviollisia omaan makuun. Mutta onneksi on aina yksivärisiä. Niin ja vinkki tuohon toffee-joustikseen, sitäkin on vielä saatavana NOSHilla ja sattuu olemaan vieläpä alessa. 


Kaavana paidassa on Ottobren Lil' Bear, josta on hyvää vauhtia tulossa yksi suosikki paitakaavoista. Aivan huippu kaava, harmi että kokoja on vain 92 asti. Suurensin kuitenkin vielä koon 98, jota pienempi muutenkin käyttää. Housuissa taas on kaavana saman lehden Sweat & Merino, tosi hyvä kaava sekin!

Tuutit -kangas Verson Puoti / Yksivärinen kangas NOSH
Kaavat Ottobre Design
Talvihaalari Name It
Pipo Reima
Hanskat Polarn O. Pyret
4 kommenttia

 1. Toffeeta eksyi meidänkin kaappiin, mutten ole vielä ompelemaan ehtinyt. Söpö setti! Muksaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen setti! Toffeen ja harmaan yhdistelmä toimii:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harmaa on kyllä kiva väri, helppo yhdistää kaikkea. Meidän poikien kaapissa on sitä vähän liikaakin, meinaa alkaa kaivata värejä toden teolla! :)

   Poista