Blogiportaalin uudet tuulet + 5 suosikkiani!

Olette varmaan jo huomanneet muutokset Indiedaysin blogiportaalissa? Uuden palkin bannerin yläpuolella joka sanoo Lifie!? Muutoksissa on nyt kyse siitä, että Indiedaysin ja Blogirinki Median yhdistyttyä aiemmin tänä vuonna haluttiin selkeyttää tätä kokonaisuutta teille lukijoille, ja jakaa blogit kolmeen pääsivustoon. Perustettiin siis kaksi uutta portaalia Indiedaysin rinnalle, Lifie ja Foodlover. DIY Stories on siis osa Lifie -yhteisöä, johon kuuluu yhteensä 165 ihanaa ja inspiroivaa blogia!


Käytännössä uudistus tarkoittaa lukijan kannalta siis sitä, että selkeämmän jaottelun myötä on paljon helpompi löytää uusia kiinnostavia blogeja niiltä aihealueilta, jotka itseä innostaa. Siispä listaan tänään omat viisi lemppariani Lifien blogeista, vastauksena Puutalobaby -blogin Kristan #meollaanlifie -haasteeseen. Lisää alkuperäisestä haasteesta täällä (linkki).

Punatukka ja kaksi karhua

http://punatukkajakaksikarhua.blogspot.fi/


Ihan pakko nimetä ekaksi se blogi, jonka kirjoittajaan olen saanut bloggauksen myötä tilaisuuden tutustua ja jonka kanssa hippaloidaan ensi viikonloppuna Helsingissä. Hanna ompelee upeita lastenvaatteita ja naistenvaatteita, kirjoittaa lapsiperhe-elämästä värikkäästi ja kuvaa kaiken tuon niin kauniisti. Löysin blogin samoihin aikoihin kuin aloitin omani, ja siitä asti olen sitä seurannut. Ompeluharrastaja, jos et tätä blogia vielä tunne niin tsekkaa! 

TytDIY

http://tytdiy.blogspot.fi/


Tämä blogi on Lifien blogeista yksi ehdoton suosikkini. Upeita kuvia ja toinen toistaan kauniimpia tuunauksia sekä ompeluksia myös, Tytin hyvällä maulla toteutettuna. Huippua tässä blogissa on sen DIY:n postausten ohella muoti, sisustus ja lifestyle -jutut!

Heinässä heiluvassa

http://www.heinassaheiluvassa.fi/


Silmiä hivelevän kaunista sisustusta, joka on todella lähellä omaa sisustusmakuani. Sen ohella myös DIY -juttuja, joita voi kuvailla ihan samoin sanoin: silmiä hivelevän kaunista. 

Nakit ja mutsi

http://www.nakitjamutsi.com/


Ihan pakko mainita tämä blogi. Blogi on nimenä tuttu ollut jo pitkään, mutta lukulistalle se löysi vasta portaalin uudistuksen myötä. Mahtavalla huumorilla höystettyjä kirjoituksia ruuhkavuosien keskeltä. Näihin juttuihin on niiiin helppo samastua! 

Mehukekkerit

http://mehukekkerit.net/


Blogi käsitöistä lapsiperhearjen keskellä. Veera on supertaitava kuvaaja, jonka kuvien asetelmia on ilo katsoa. Tässä blogissa on myös DIY-ihmisen iloksi paljon tutoriaaleja!

 

4 kommenttia

  1. Kivalta näyttää tämä uusi portaali ja monia tuttuja blogejakin siellä oli joukossa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikkaalta tosiaan vaikuttaa uusi portaali, ja kivasti sieltä löytää uusia blogeja ja tottakai ne vanhat hyvät tututkin. :)

      Poista