Baby Nerdie

 


  Paidan kangas Pyryharakka/Ainola
Kengät Kavat
Hattu H&M

Oli suuria suunnitelmia saada tänään valmiiksi useampi keskeneräinen ompelus, mutta kun posti. Se kulkee joskus niiiiin hitaasti! Nepparit sentään ehtivät viikonlopuksi, joten sain viimeisteltyä ja käyttöön tämän syksyisen paidan. Ilma on vielä kesäinen, mutta olen aloittanut syksyn vaatteiden ompelun, koska yksinkertaisesti rakastan syksyä.Varsinkin sitä lyhyttä aikaa, kun tuo vuodenaika alkaa. Rakastan sitä, miten lämpimien ilmojen (on niitä ollut!) jälkeen voi kietoutua ihaniin pehmeisiin ja lämpöisiin vaatteisiin. 

Syksyn värikartta on aina ollut oma ehdoton lempparini. Siihen värikarttaan uppoaa tämäkin nepparipaita, jonka kankaana on harmaameleerattua Pyryharakkaa. Kangas on kotoisin Ainolasta ja sehän on superlahjakkaan Annika Nykäsen suunnittelema. Annikan blogi Mutturalla oli se ihan ensimmäinen ompelublogi, johon tutustuin. Kanttaukset ovat konjakinruskeaa resoria, lempiväriä sekin. Hiukan jäi harmittamaan nuo resorit, joita olisi saanut venyttää enemmän, mutta en anna sen pilata koko vaatetta. Lapsen päällä tuo kun ei haittaa ollenkaan.

PS. Kahden viikon päässä odottaa Helsinki Desing Week, erityisesti Design Market lauantaina Kaapelitehtaalla. Sieltä löytyy osana Design Marketia myös Wasted Ideas -tapahtuma, jossa etsitään luovien alojen toteutumattomille ideioille uusia toteuttajia. Mielenkiintoista, eikö? Itse haluan ehdottomasti nähdä, mistä hommassa on kyse!
 


2 kommenttia