INSPIRATION: The Dusty Poppy

Kankaat seikkailevat yhä postissa, joten viime viikolla aloittamani vaatteet odottavat yhä keskeneräisinä. On siis hyvä aika kirjoittaa seuraava juttu asiasta, joka inspiroi minua tällä hetkellä!

http://thedustypoppy.bigcartel.com/


The Dusty Poppy on pieni australialainen verkkokauppa, joka myy skandityylisiä sisustustuotteita. Se kuulostaa tietysti tosi kaukaiselta, ja sitä se onkin. Siksipä en tällä kertaa kirjoita sen kummempia taustoja itse yrityksestä, vaan annan kuvien puhua puolestaan ja ehkäpä inspiroida teitäkin siellä ruudun toisella puolen. Ja se, mikä tämän yrityksen kuvissa kiinnitti erityisesti huomioni tuon ihanan värimaailman lisäksi? No tuo sementtinen tarjotin! Miten yksinkertainen ja kaunis. Samoin ihastuin muihin sementtisiin esineisiin, kuten noihin timantteihin. Eihän noilla oikeasti mitään tee mutta näyttävätpä hyvältä!


Taidan toiselta puolelta maailmaa tilaamisen sijaan kokeilla tehdä sementtiesineitä itse. Pinterestistä löytyy paljon hyviä ohjeita ja vielä enemmän kauniita inspiraatiokuvia ja ideota puuhaan. Kokeilkaapa vaikka hakusanoja DIY cement!

PS. Olette varmaan huomanneetkin uudet "sivut", jotka ovat ilmestyneet tuonne ylös bannerin alle? Tällä hetkellä sivujen luonti on vielä kesken, ja DIY -osiosta löytyy vain linkkaus kaikkeen "diy" -tunnisteella julkaistuun. Tulen kokoamaan DIY -sivulle kuitenkin kaikki juttuni, jotka sisältävät ohjeita tai vinkkejä itsetehtyyn. Tämä INSPIRATION postaus tulee löytymään jatkossa samaa otsaketta kantavalta sivultaan muiden tulevien INSPIRATION -postausten kanssa. Sivujen on tarkoitus tehdä kokonaisuudesta käyttäjäystävällisempi ja ehkäpä luoda myös lisää ulottuvuuksia. Uusi INSPIRATION -osio antaa minullekkin enemmän vapauksia blogata myös näistä muista kivoista jutuista, jotka eivät välttämättä aina sisällä itse tekemääni.

Kuvat The Dusty Poppy / lainattu kuvanomistajan luvalla

2 kommenttia

  1. Helou! Blogissani olis sulle Liebster Award-haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh! Ensimmäisen suoraan osoitettu haasteeni, kiitos Laura Annika. Käynpä tarttumassa siihen! :)

      Poista