Suuria muutoksia

Follow my blog with Bloglovin


Blogi siirtyi nyt siis uuden nimen alle tänne uuteen osoitteeseen, toivottavasti mahdollisimman moni löysi ja löytää tänne tiensä, tervetuloa! Tästä uudesta nimestä on minulla tosi hyvät fiilikset, paremmat kuin aiemmista nimistä missään vaiheessa. Tätä nimeä on harkittu huolella ja sen on tarkoitus olla pitkäikäinen. Eli lupaan siis olla vaihtamatta enää blogin nimeä. Ainakaan vuoteen. Ehkä. Ei vaan, kyllä tämä blogi ja sen uusi nimi saavat nyt hitsautua yhteen oikein kunnolla, kasvaa yhdessä tästä eteenpän!

Meidän perheessä puhaltaat muutoksen tuulet noin muutenkin, sillä esikoinen aloitti eilen esikoulun! Joillekin eskari on vain se päiväkotiuran viimeinen vuosi, mutta meidän perheessä se tarkoittaa lähes koulutien alkua. Esikoinen kun on ollut nyt jonkin aikaa kotona kanssamme ja aloitti eskarin isolla koululla. Esikoulu tarjonnee hänelle juuri niitä haasteita mitä hän on kaivannutkin, siksipä esikoulu on ollut meillä odotettu ja iloinen asia. 

Minullekin se tarkoittaa toki muutosta arkeen. Tarkempaa aikataulutusta ja aiempia aamuja. Myös kuopuksen taaperoharrastus alkaa joten syksy on toimintaa täynnä! Mutta koska olen tällainen haikeilija, niin nämä muutokset tarkoittavat myös yhden aikakauden päättymistä. Onneksi se tarkoittaa kuitenkin aina uuden alkua ja uusia haasteita!

Huonoa tuuria, että esikoinen tuli heti kipeäksi, ja joutuu tänään lepäilemään kotosalla. Harmittaa että heti toisena päivänä joutuu olemaan pois! Ehkä meillä on tässä tilaisuus jatkaa kesällä keskenjäänyttä tikkutalo -projektia.Ei kommentteja