Vaihtoehto suklaakalenterille


Meidän kuopus on sellainen, että jos isoveli jotakin saa, niin hänelle kanssa, tottakai. Esimerkiksi D-vitamiini on saatava yhtäaikaa, muuten nousee meteli. Ja kuten tiedätte, huomenna alkaa joulukuu, ja joulukalentereille olisi kysyntää. 

Isoveljellähän on suklaakalentereita jo parikin kappaletta, mutta pikkuveljen kalenteri on aiheuttanut hieman päänvaivaa. Tunnustaudun sokerinatsimutsiksi, välttelen sokeria ja sen antamista lapsille. Isomman kanssa peli suklaakalentereista on jo menetetty, mutta pienemmälle en suostu niitä vielä antamaan. Vaan eilen kauppareissulla koin valaistumisen! Eihän 1,5-vuotiaan "suklaa"kalenteriin sen kummempia tarvita, kuin yksi suklaakalenteri ja xylitolpastilleja. 
Suklaakalenteri avataan päädystä jotta luukut säilyvät ehjinä, ja irrotellaan liimauskohdat varovasti vaikka viivottimella. Suklaalokerikko ulos, suklaat pois, ja pastillit tilalle. Vielä hieman liimaa tai kaksipuolista teippiä sinne tänne, jotta pastillit eivät putoilisi lokeroista. Lokerikko takaisin kuoreen ja pääty kiinni liimalla tai teipillä. Superhelppoa, nopeaa ja ah, hyväksi hampaille!

3 kommenttia

 1. Mahtava idea! Ja kiva että pienen pieni E:kin saa availla luukkuja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hän kyllä tykkäs kun tänään eka luukku avattiin! Ja ei olis tullut kuuloonkaan etteikö hänellä olis ollu omaa kalenteria.. :D

   Poista
 2. Hieno idea! Mutta, jos veljeensä tulee, niin ensi vuonna varmaan kannattaa hommata vähän raju-kuvaisempi kalenteri. ;)

  VastaaPoista