Kesäteepparit


Kevättä vielä odotellaan mutta silti tekee mieli jo varustautua vähäsen kesäänkin. Ja kyllähän teeppareille on tarvetta kaikkina vuodenaikoina, vaikka ne niin vahvasti kesävaatteiksi mielletäänkin. Tämä mielessä surautin pikkumiehelle kolme pirteää teepparia. 
Kaikki kolme t-paitaa ovat perusvaatetta sen syvimmässä merkityksessä. Ei mitään kikkailuja kuvioilla tai leikkauksilla tällä kertaa, vaan kuosien ilosanomaa. Nämä paidat on siten helppo yhdistää moniin pienen vaatekaapista löytyviin housuihin. Huoletonta kesäfiilistä ajatellen, shortsit ja teeppari päälle ja menoksi!


Kuvausolosuhteet ne ei kovin kesäiset olleet kun näitä kuvia otin, voi aurinko missä olet.. Vähäinen luonnonvalo pakottaa keksimään luovia ratkaisuja, jotta sitä saa kuviin edes hitusen. Ihmettelen kyllä, miten päivätyössä käyvät bloggaajat ehtivät kuvaamaan blogikuvia (luonnonvalossa)! Kunnollisen ja luonnollisen valonlähteen hankkiminen tulee varmaankin ajankohtaiseksi hoitovapaan loputtua..

Ihanaa naistenpäivää!

 

11 kommenttia

 1. Saako udella, mistä tuo ihana turkoosi nuolikuosi on ostettu? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, en muistanutkaan laittaa tietoja! Nuolikangas on Majapuulta hankittu. :)

   Poista
  2. Kiitos tiedosta..enpä tiennyt tuollaisestakaan firmasta, aivan ihania kankaita siellä! Nyt iski ompelukuume. :)

   Poista
 2. Ai, niin.. ja kauniita paitoja ovat nämä :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin raikkaita paitoja olet tehnyt. Minä tykkään kanssa siitä, että kuoseille annetaan tilaa. Tai tykkään kyllä yhdistellä kuosiin esim. yksiväristä tai raidallista, mutta liika kikkailu syö kuosia ja tekee vaatteesta helposti tosi levottoman. Ainakin omaan silmääni.

  VastaaPoista
 4. Kivoja paitoja kaikki, raikkaat värit ja ihanat kuosit! Minäkin tykkään kuosillisia käyttää ihan siltään tai juurikin yksiväriseen yhdistettynä. On kyllä mukavaa, kun kevät alkaa tulemaan. Valoa kaipailee jo kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella kaipailee. Sen valon vaikutuksen huomaa aurinkoisena päivänä niin hyvin. Kiitos Hanna! :)

   Poista
 5. Mä lukeudun kanssa ehdottomasti yksinkertainen on parasta -ihmisiin. Kiva kangas ja siinä se, muuta ei tarvita. Tämä pätee niin lapsen kuin omiinkin vaatteisiin. Kivat teepparit ja oikein somat kankaat! En osannut päättää mikä olisi lempparini näistä, kaikki hienoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Oili! Niin se vaan on, mulla sama pätee vähän kaikkeen, kuten sisustukseenkin. :)

   Poista