Lomarevanssi


 Meillä meni, kuten kerroin, koko kevätloma flunssan kourissa. Koko perheellä. Päätettiin silloin, että voidaan yhtä hyvin toteuttaa peruuntuneet lomasuunnitelmat tulevina viikonloppuina. Meillä vietetään siis tällä hetkellä lomarevanssia! Tänään on jo käyty keskustassa jätskibaarissa perheen kanssa, ihanaa nähdä miten lapset nauttii yhdessäolosta. Ja nauttii siitä aikuisetkin! Lomarevanssille on tiedossa myös jatkoa viikon sisään risteilyn merkeissä, eli hyvää ruokaa, sitä yhdessäoloa ja lasten ilon seuraamista. 


Halusin listailla blogiin lomarevanssin lisäksi muutamia viikon positiivisia:

1. Kuopukselle löytyi huippuihana päiväkoti, jossa hän myöhemmin tänä vuonna aloittaa. Oikeasti innostunutta porukkaa, ihanat satumaiset puitteet pienessä talossa ja vanhassa kartanossa. Hyvän paikan löytyminen tekee uuden arjen alusta ainakin vähän helpompaa, vaikka tottakai totuttelu ottaa aikansa, niin lapsella kuin äidilläkin. 

2. Hoitovapaan lopun häämöttäminen iski lujaa niin, että tekee mieli ottaa kaikki irti jäljellä olevasta ajasta muksun kanssa kotona. Jos joskus olenkin valittanut kotitöistä, jotka eivät tekemällä lopu tai ajoittaisesta tylsyydestä, niin nyt kaikki sellainen tuntuukin yhtäkkiä taas ihan korvaamattoman tärkeältä. Ihan varsinkin kiireetön oleminen lapsen kanssa. Olen aina tykännyt lasten touhujen seuraamisesta, mutta nyt tekee mieli painaa muistiin kaikki pienetkin asiat siitä millaista meidän arki ja elämä just nyt on. 


4. Esikoisen lukutaito ansaitseen kyllä maininnan. Mahtavaa seurata sen kehittymistä, ja sitä kun lapsi lukee meille sanoja ja katsoo miten äiti ja isä siihen reagoi. No ylpeydellä tietysti, kuten aina kaikkia opittuja taitoja kohtaan iästä riippumatta!

3. Ihana koti, joka siivottiin eilen kevätkuntoon. Laitettiin vihdoin pois talvisisustusta, ja kaivettiin esille keväistä. Vaunuiltiin lasten kanssa lähikauppaan hakemaan kimppu tulppaaneja, koska tulppaanit maljakossa on se, mitä ilman kevät ei tule!Ihanaa viikonloppua!


4 kommenttia

 1. Ihanan positiivista! <3 Tuli itsekin oikein hyvälle mielelle :)

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja teillä! Lomasuunnitelmat kuulostavat mainioilta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli kyllä viikonloppu, ei siihen lomatunnelmaan aina virallista lomaa tarvitse! :D

   Poista