Blogi-ilta Naantalissa


Bloggaamisen yksi ehdoton helmi minulle ovat ihmiset. Te lukijat, jotka olette ehdoton suola koko tähän touhuun, koska myönnän etten ehkä bloggaisi jollei siellä ruudun toisella puolella kukaan kuulisi. 

Ihmiselle on tärkeää tulla nähdyksi ja kuulluksi. Vaikka blogia pitäessä lähtökohta onkin siinä että tekee sitä mitä sydämestään haluaa, antaa itsestään palasen jokaiseen blogitekstiin, on ihan ehdottoman tärkeää myös se, että kertomalleen on kuulija. Oli niitä sitten yksi tai sata, kunhan löytyisi joku, jolle kertoa siitä mitä rakastaa. Eikä vain yksisuuntaisesti, vaan blogissa yhteys lukijaan on kaksisuuntainen, mikä on mahtavaa! On ihanaa kuulla, mitä mieltä muut ovat vaikka sen hetkisistä kuositrendeis tai jostain ompeluun liittyvästä tekniikasta, kuulla uusista villityksistä ja saada vinkkejä. Tottakai myös palautteen saamisella on painoarvoa.
  
Itselleni on todella tärkeää, että vastaan joka ikiseen kommenttiin, jonka lukija minulle jättää. Olen kiitollinen jokaisesta kommentista, ja minusta on ihanaa, että joku näkee vaivan huikatakseen minulle sanasen. Kiitos siis jokaiselle kommenteistanne, ne ilahduttavat joka kerta yhtä paljon!


Sen ohella, että blogatessa saa käydä keskustelua lukijoiden kanssa, on huippukivaa se, että tutustuu myös toisiin bloggaajiin. Niihin, joilla on samoja mielenkiinnonkohteita, tai sitten joiden blogeista saa lukea jostain itseä muuten vaan inspiroivasta asiasta. Niihin, joiden blogiteksteihin samastuu, ja joiden kanssa tuntuu olevan samat sävelet jo ruudunkin välityksellä. Vaikka sometotuus ei todellakaan ole koko totuus, ajattelen silti, että blogin pitämisen kautta on mahdollista tutustua uusiin ihmisiin. Minäkin olen saanut blogia pitäessäni tutustua todella hyviin tyyppeihin, joiden kanssa ollaan tekemisissä blogiskenen ulkopuolellakin, ja joihin ilman blogia en olisi varmaan tutustunutkaan esimerkiksi välimatkan takia.Verkostoitumien ja muihin tutustuminen oli päällimmäisenä mielessäni, kun hain osaksi Åblogien ryhmää. Åblogit on Turun seudun oma blogiverkosto, joka kokoaa yhteen hiukan alle 40 alueen sisustus- ja lifestyleblogia. Keväästä asti olen tuohon ryhmään nyt kuulunut, ja vihdoinkin pääsin tapaamaan åblogisiskoja kasvotusten CC Naantalin ja Kukkakauppa kastanjan järjestämässä Åblogien illassa

 Kuva: Esko Anttikoski

Ilta piti sisällään kokemuksia, kuten tsekkaus Capri Collectionin syksyn uutuuksiin, shoppailua ja ihania tarjoiluja. Oma suosikkini illan ohjelmista oli kyllä kukkakimpun sidonta, jota ohjattuna päästiin kokeilemaan. Oli ihan uusi kokemus mulle ja huippukivaa! 

Tällaiset tapahtumat ja tilaisuudet on juuri noista yllämainituista syistä niin kivoja, ne antaa tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua. Ja piristäähän ne aina sitä perusarkea muutenkin!


7 kommenttia

 1. Hei kerrankin olen koneella lukemassa blogeja, joten kommenttia pukkaa :)
  Oli tosi kiva nähdä Naantalissa. Toivottavasti pian tulee uusi mahdollisuus kokoontua! (mäkin tykkäsin kimpun sitomisesta, ja edelleen se on niin kauniina tuolla pöydällä!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Toivottavasti tosiaan tulee, nämä tapaamiset on kyllä ihan parasta. Ihmeen kauan kimppu kesti hyvänä, aina siihen asti että juniori onnistui saamaan sen käsiinsä..! :D

   Poista
 2. Oli kyllä tosi kiva ilta ja mukava tavata. :) Toivottavasi taas pian kokoonnutaan!

  Upea kuva sinusta! Tuollainen neule lähti mukaani kotiin asti - aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sut, toivottavasti nähdään toistekin! Kiitos, tuo neule on kyllä kiva, tykkään tosi paljon nahkayksityiskohdista vaatteissa. Taisin ehkä instassa sulla tämän neuletakin bongatakin! :)

   Poista
 3. Oli kyllä tosi kiva ilta ja mukava tavata. :) Toivottavasi taas pian kokoonnutaan!

  Upea kuva sinusta! Tuollainen neule lähti mukaani kotiin asti - aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tosi mukavalta tapaamiselta! Totta joka sana kirjoituksessasi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, ja oon niin iloinen että oon sun kanssa tutustunut! <3

   Poista