Named Shop Opening

Keskiviikkoiset Named Shopin avajaiset ja uuden malliston lanseeraus oli sen verran kiva tilaisuus, että haluan jakaa teillekin tunnelmia tuosta tapahtumista. Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, on tällainen kuvapläjäys paras tapa kertoa juhlista. Toivottavasti tuo lämmin tunnelma paistaa läpi noista kuvista, koska sitä siellä todella oli!


Ihan parasta uuden malliston ja tilan näkemisen lisäksi oli mahdollisuus tavata ihmisiä. Tyyppejä, joiden kanssa aiemmin on ollut yhteydessä vain ruudun välityksellä, ja myös ihan uusia tuttavuuksia, joilla on samoja mielenkiinnon kohteita. Ja tottakai oli huippua tavata kasvokkain myös Namedin yrittäjät Saara ja Laura!

Saaran ja Lauran itse tekemässä kauniissa rekissä oli esillä sekä uuden malliston, että vanhempien mallistojen vaatteita. Vaatteesta saa kyllä niin toisenlaisen kuvan, kun sitä pääsee näkemään livenä (ja valmiina, ei vain kaavana). Vanhempien mallistojen kaavojakin taitaa lähteä kokeiluun tämän näkemisen perusteella, kun ihastuin esimerkiksi tuohon valkoiseen tekoturkisliiviin. Uudesta mallistosta huomion vei ihan erityisesti ylläolevassa kuvassa näkyvä marmorikuvioitu paitapusero, joka onkin tuplakaava testaamalleni Helmi tunikamekolle. Olis just mun tyyliä vaikka haastetta sen tekemisessä varmaan olisikin, mutta niin saa ollakin. 

Kiinnitin huomiota myös noihin pakkauksiin (kukkakuvassa), joita en ollut ennen nähnytkään sillä aiemmin olen tilannut vain pdf-kaavoja. Tosi kaunis pakkaus, houkuttelee kyllä valitsemaan seuraavalla kerralla paperikaava ihan vaan jotta noita saisi työhuoneeseen hyllylle.


Pitkiin matkoihin tottuneena musta alle parin tunnin junamatka ei ole paha, kun ei ihan yhtenään matkusta kuitenkaan. Voisin kyllä mieluusti hypätä toistekin junaan keskellä viikkoa ja hurauttaa Helsinkiin tapaamaan ihmisiä, nauttimaan skumpasta ja vegaanisista herkuista sekä musiikista. Laitoinkin tämän postauksen tälle aamulle ajastuksella, sillä oon jutun ilmestymisen aikaan matkaamassa taas Helsinkiin, tällä kertaa osallistuakseni Design Marketiin ystävien kanssa. Kaksi reissua samalle viikolle on mulle kyllä ihan epätavallista, mutta kerrankos sitä!

6 kommenttia

 1. Voi räkä, olisi ollut ihana olla mukana! Kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis ollut niin kiva jos olisit ollut mukana! Ens kerralla tapaamisiin taas. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja tunnelmaa! Toivottavasti pääsen joskus itsekin käymään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanan tunnelmallinen tuo liiketila, juuri sellaisesta haaveilen joskus itsellekin. :)

   Poista
 3. Kiva postaus mukavasta tilaisuudesta! Noita kaavojen pakkauksia ihastelin itsekin. Stanssit ja kaikki. Olipas kiva tavata sinutkin viimein face2face. Hyvin tutulta ja samanlaiselta tunnuit kuin blogissasikin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kiva nähdä sutkin, jotenkin niin hassua että tapaa ihmisen ensi kertaa ja on silti jo tuttu. :)

   Poista