Silmuja ja vahvoja värejä


Vielä olisi pari kolme settiä näitä lastenvaatteita pikkukoossa, toivottavasti ei ala tulla jo korvista! Viimeisimpänä valmistui tämä voimakasvärinen setti Verson Puodin Silmujen ympärille.

Silmu-kuosi on kyllä niin huippu, vähän kuin tilaisuus saada "neulevaatteita" meidän neulomattomienkin lapsille. Mieluusti pukisin lapsille oikeitakin neulevaatteita, mutta neulominen on kyllä kokonaan jäänyt sen jälkeen, kun aloitin ompelun. En ennenkään juuri sukkia ja muita asusteita kummempia neulonut, mutta jotain sentään. Yhden villatakin olen tehnyt, aloitin sen esikoista odottaessani ja sain valmiiksi kun hän oli 6kk vanha, ehti juuri ja juuri käyttöön. Jokatapauksessa, Silmujen kanssa päätin luottaa jälleen peruskaavaan, ja kikkailla mieluummin housujen kanssa. Kuosillisella on melkein ehdotonta olla yksiväristä seuranaan, mutta yksiväristä peruskaavaa on tylsä tehdä. Siispä joku yksityiskohta pitää sisällyttää yksiväriseen vaatteeseen, ja tällä kertaa se on leikkaus, joka suunnitteluun sain inspiksen ratsastushousuista.Petroolin väri on jo pitkään ollut suosikkejani, ja tykkään siitä kovasti tässäkin setissä. Musta on pienellä kuitenkin aika hallitseva väri, joten ompelin pieneksi lisäväripilkuksi vielä pipoon keltaisen tupsun.   

10 kommenttia

 1. Tosi kivat vaatteet taas! Housuissa on kiva leikkaus ja tuo silmukuosi on tosi hauska. Onkos tuo mitä matskua? Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Silmu-kuosi on trikoota, todella laadukkaan tuntuista sellaista. Sulle toivotan hyvää alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 2. Aivan ihana asu!<3 Voi kun itsekin osaisi!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Ompeleminen ei oo ollenkaan niin vaikeata oppia, kannattaa kokeilla! Saatat jäädä vaikka koukkuun! :)

   Poista
 3. Aivan ihana asu!<3 Voi kun itsekin osaisi!:D

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Tää leikkaus näyttää kyllä hauskalta päällä. :D

   Poista
 5. Silmukangas on ihanaa ja housut kivat! Tavallaan pienelläkin muutoksella peruskaavaan saa ihan uudennäköistä aikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kangas valloitti mut kyllä täysin! Ei tosiaan aina tarvita mitään hirveän isoja kikkailuja, että saa jo ihan erinäköisen vaatteen. Kiitos nuttuNA! :)

   Poista
 6. Hieno setti! Kivasti tuo erilaista ilmettä nuo veikeät leikkaukset. Silmukuosi on tosi kaunista:)

  VastaaPoista