Kahden pinnan t-paita


Postausten väli täällä blogissa on vähän pidentynyt viime viikkoina, mutta se on varmaan ihan luonnollista tämän arjen muutoksen keskellä. Tekemisen into ei kuitenkaan ole kadonnut minnekkään, ei ompelun eikä myöskään bloggaamisen suhteen. Onnistun varastamaan hetken harrastuksilleni silloin tällöin, ompelen sauman kerrallaan. Ehkä nyt kun elo alkaa taas tasaantua ja asettumaan uomiinsa, saa vähän enemmänkin aikaa omille jutuille kuin sen pienen varastetun hetkisen. 

Vaikka tälläkin tavalla saa hommia etenemään pienin askelin, olisi totuuden nimissä kiva toteuttaa ideoita välillä ennenkuin päähän on kasaantunut miljoona uutta. Valmiiksi saaminen edes saman viikon aikana olisi myös aika jees, mutta en kuitenkaan valita.  Tää on tällaista menoa nyt, ja haluan mieluummin nauttia siitä kuin ajatella ettei ole muka aikaa mihinkään. Niin että en ole katoamassa blogiskenestä minnekkään vaikka tahti väkisinkin on hidastunut, edelleen bloggaaminen on mulle suuri ilo ja antaa paljon, ja toivon että saan välitettyä inspiraatiota sinne ruudun toisellekin puolelle.


Tämä paita valmistui jo kuun vaihteessa, Named Shopin avajaisia varten. Kutsussa oli hauska vapaavalintainen dresscode: itsetehtyä, lainattua tai second handia. Suunnittelin ensin laittavani sinivalkoisen Leini -mekon, josta tein jutun aiemmin, sillä en ole vielä ehtinyt sitä missään käyttämään tuon kuvauspäivän menojen jälkeen. Mutta sitten iski viime hetken näkemys vähän särmikkäämmästä asusta, ja tästä t-paidasta, jonka toteuttamista olen suunnitellut jo pitkään. Se, miksi sen toteuttamiseen on mennyt jo kauan, johtuu siitä, että oli yllättävän hankalaa päättää, tulisiko nahkajäljitelmätrikoota yläosaan vai alaosaan t-paitaa. Päädyin lopulta valitsemaan yläosan. Alaosaan vaitsin ohutta viskoositrikoota, koska halusin helman laskeutuvan hyvin. Laskeutuuhan tuo, mutta on kyllä ärsyttävän herkästi rypistyvä materiaali, ei uskoisi, että silitin paidan juuri ennen kuvaamista. Kuosittelin kaavaksi väljän laatikkomallisen paidan, jossa trikoo-osassa on myös rintamuotolaskokset. Lemppariainesta tuli tästä teepparista!

4 kommenttia

 1. No on hieno! Toimii nätisti nuo matskut yhteen :) Samoja ajatuksia täälläkin! Vaikka aikaa ei ole, niin intoa on. Bloggaustahti hidastuu, mutta ei hyydy kokonaan, ehkä se riittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Se taitaa olla vähän väistämätöntä että jonkun verran tahti hidastuu. Mulla pahin kompastuskivi on kuvaaminen, sille on hankalampi löytää aikaa kuin ennen. Kiva että säkin silti vielä oot innostunut bloggaamisesta! :)

   Poista
 2. Tyylikäs paita - myös livenä! Piti sitä jo silloin kehaista, mut unohtui kun oli niin paljon muuta höpöteltävää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä kiva höpötellä kasvokkain, kuutos Sanna! :)

   Poista