Helsinki Desing Market

Tulin päivittämään kuulumisia lauantailta Helsinki Design Market -tapahtumasta! Teimme siis tyttöporukalla viikonloppureissun Helsinkiin, kohteena erityisesti tuo Design Market.
Design Market veti kyllä Kaapelitehtaan aivan täyteen. Ihmisiä oli niin paljon, että liikkuminen oli hieman haastavaa, samoin pöytien lähelle pääsy. Kaikki näytteilleasettajat ja kävijät tuntuivat siitä huolimatta olevan varustettuna sellaisella hyväntuulisuudella ja syvällä kärsivällisyydellä, ettei itsekään ehtinyt tuskastua väenpaljouteen. 

Mielestäni ehdoton paras puoli tässä tapahtumassa oli se, että mukana oli niin paljon pienempiä design -yrityksiä, ei aina vain pelkästään ne isot tutut nimet. Oli mielenkiintoista nähdä monta itselle ennestään tuntematonta tekijää. Olisihan sieltä löytynyt jos vaikka mitä tarvittavaa, jos teknisistä syistä (lue: kantajan mukana ollessa) olisi ollut mahdollista paria kassia enempää ostella.
Sen verran onnistunut irtiotto arjesta meillä oli, että ensi vuonna mennään uudestaan! Helsinki on myös niin ihana kaupunki, että sinne pitää päästä aina välillä tuulettumaan, niin paljon kuin omasta kotikaupungistani tykkäänkin. Mutta se, mikä tässä viikonlopussa oli parasta, on tietenkin nuo ihanat ystävät. On ne ystävät vaan on niin korvaamattomia! Terveisiä tytöt! <3

2 kommenttia

  1. Tänne olisin ehdottomasti halunnut tulla, harmi kun ei aikataulut osuneet. Kuten ei habitareenkaan :/

    Saana ja Olli muuten jotka tuolla sun kuvissa on, oli viime vuonna habitaressa ihan mahtava tavata. Kävin juttelemassa heille ja he kertoivatkin tuosta aiemmasta mallistostaan ja miten ne kotona niitä printtejä on painanut. Tosi maanläheistä porukkaa :)

    VastaaPoista
  2. Joo Habitare on tosiaan toinen kiinnostava kohde, sinne meinataan ensi vuonna tällä samalla tyttöporukalla. Saanalla ja Ollilla on kyllä tosi kauniita tuotteita. Yritys on omasta kotikaupungistani, Turussa tehdään hienoa designia! :)

    VastaaPoista