NallepukuYksinkertaisesti: nallepuku! Meidän 1-vuotiaamme nukkuu aina päiväunet ulkona rattaissa. Ja koska täällä alkaa olla jo ihan oikea syksy (ihanaa!), tarvitaan jotain lämminta ja mukavaa. Tein hänelle tällaisen collegejumppiksen, johon lisäsin ihan vaan söpöyskertoimen vuoksi nallekorvat huppuun.Nallepuvun kangas on hankittu Eurokankaan palalaarista jo aikaa sitten. Tarttui mukaan ihan vain sen pehmeyden vuoksi. Se on nurjalta puolelta harjattua collogea, ja melko paksua. Vuoritus on Majapuun Satumetsä -trikoota. Superkaunis kuosi mielestäni!

Kerrankin voin sanoa, että tämän tekeminen sujui tosi mutkattomasti. Kiitos siitä kuuluu osin Kaavoista viis -blogin tosi hyville ohjeille jumppiksen tekoon! Jos jumppiksen teko mietityttää, niin käykääpä tsekkaamassa Hannan ohje. Kaavoina käytin Ottobre Designin Chilly Seasonia (taas kerran..). Käytin kaavaa kylläkin vain pohjana, ja muokkasin sitä melko paljon tähän. Kaava on vinovetoketjulliselle jumppikselle, kun taas itse halusin vetskan keskelle. Samoin hupun lisäsin, sitäkään kun ei kaavaan kuulu. Tuollaiset kaavat kun on joskus piirtänyt ja hyväksi havaitut, niin niitä on hyvä käyttää suuntaa-antavana ja aina muokkailla tarpeen mukaan. Olen käyttänyt samaa kaavaa aiemmin esimerkiksi tähän tikkipukuun.


Tein pukuun mätsäävät tumput samasta Satumetsä -trikoosta. Vuoritin tumput merinovillalla, jotta pysyvät kädet lämpiminä. Nämä ovat ihan supersimppeliä mallia, vain päiväunikäyttöön tarkoitetut. Ei siis mitään sellaisia hienouksia kuten peukalonpaikat.

Kaipa pienen tässä kelpaa uinailla!


14 kommenttia

 1. Ihana haalari ja mahtavaa, että ohjeestani oli iloa! Miten nuo korvat teit? Veljenpojalle pitäisi jouluksi vastaava tehdä :) Tuo trikoo on kyllä kaunis, harmittaa kun jäi ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli siitä apua! Vaikka useamman jumpsuitin oon jo tehnyt niin silti noissa vuoritetuissa on kiva katsoa vähän ohjeitakin, juurikin ompelujärjestykseen. Noissa korvissa on ihan levyvanua palaset sisällä, päälle vielä tuo tikkaus. Aika yksinkertainen lisä mutta korvahuput on vaan niin kivoja pienille. Kiitos Hannariina :)

   Poista
 2. Onpas kaunis puku ja väri on täydellinen nallelle. Ja ihanaa, että syksy ruskanväreineen tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pikkupippuri! Niin on ihanaa, syksy on musta ihan huippu vuodenaika! Ainakin siihen asti että alkaa ne loputtomat sateet.. Nautitaan nyt näistä aurinkoisista syyspäivistä! :)

   Poista
 3. Tosi söpön haalarin oot tehnyt. Nuo korvat.. .♥♥ jokaisella pikkulapsella kuuluu olla vähintään yksi nallenkorvavaate. :) ja samaa mieltä: syksy on ihana! Se raikkaus ja sen myötä tuleva reippaus ja elämäntaparemonttifiilis... jolla on sit ainakin omalla kohdallani taipumusta notkahtaa siinä kohtaa, kun pimeä kävelee lähes koko vuorokauden yli. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Samaa mieltä, kaikessa tuossa! Syksy on tosiaan ihana niin kauan kunnes alkaa ne kurjat kelit, megasateet ja pimeys. Vaikka on niissäkin kyllä oma viehätyksensä, se kausi vaan on liian pitkä!

   Poista
 4. Oi kuinka suloinen! Ihanat nuo korvat :)

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi hieno, tämä päällä ei voi nähdä muitakuin hyviä unia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Suloisempi on vielä päällä kuin näissä tasokuvissa. Tää juttu olis kyllä kaivannut niitä sovituskuvia!

   Poista
 6. Oi, kun suloinen ja hieno nallepuku E:lle <3 Jumppakavereilla samanväriset junasukat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihhih, tajusin vasta tätä kommenttia lukiessa kuka oot! :D Hassua kun sun blogi on kyllä ihan tuttu. Ei noista pienistä profiilikuvista aina saa niin selkoa! :D

   Poista
  2. Enkö mä näytä tiistaiaamuisin samalta?! Häh? ;) Blogissa lapset esiintyy torsoina ilman päätä niin ei siitäkään tunnista.

   Poista
  3. Haha :D Ja huomasin että oothan sä ennenkin kommentoinut tänne ja sitä kautta ollaan juteltu. Olisinkin kysynyt viime kerralla mikäs sun nimi onkaan, mutta jouduttiin olemaan pois esikon flunssan takia.. :/ Ens kerralla taas! Kiva kun löysit tänne! :)

   Poista