Virkkuri ja työpöytä

Esittelyssä työpöytäni! Meillä on työhuoneessa sellainen pitkä pöytä, missä on tilaa kahdelle hengelle. Toinen miehelle ja toinen minulle. Omalle puolelleni mahtuu kyllä hyvin yhtäaikaa myös molemmat koneeni, ompelukone ja saumuri, ja välillä niiden lisäksi myös läppäri (kun en niitä toisia koneita aina viitsi kaappiin laittaa). Tuohon miehen puolelle mahtuu hyvin vähän paperijuttuja ja hänen kaksi läppäriään. No, mahtuu ainakin teoriassa. Omat ompelujuttuni ovat ihan varkain pikkuhiljaa hivuttautuneet sinne toiselle puolelle pöytää.. Ei ole reilua ei! Tämän julkisen tunnustuksen jälkeen voinkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja raivata kaikki omat tavarani pois puolison puoliskolta pöytää. Lupaan.
Sain viime äitienpäivänä lahjaksi tämän Virkkuri -kirjan (Molla Mills). Tästä kirjasta löytyy mooonta tosi hyvää ohjetta koreihin, mattoihin ja muuhun kodinsisustukseen, mutta ohjeita on myös asusteiden virkkaamisen. Suosittelen ehdottomasti jos virkatut jutut on mieleisiä! Itse teen kausiluonteisesti, mutta nykyään tosi harvoin siksi että se sattuu olemaan viimeinen niitti niska-hartiaseudulleni.. Onko tämä kirja teille tuttu?


Työpöytää koristaa tällä hetkellä edelleen paketissa oleva Muumurun posteri, jonka löysin Helsinki Design Marketista. Heillä on tosi kivoja postereita kyllä muutenkin, vaikka taitavat olla enemmistö postereista tarkoitettu lastenhuoneeseen.


Design Marketista on myöskin nämä vaneriset laatikot, joilla saa kivasti lisää säilytystilaa (jota tässä huoneessa kipeästi kaivataankin..!). Nämä ovat siitä kivoja, että ne ovat niin helposti muunneltavissa, voi laittaa päällekkäin, vierekkäin, hyllylle pöydälle ym. Se sopii hyvin tällaiselle tuuliviirille joka kyllästyy helposti yhteen ja samaan. Näitä säilytyslaatikoita ja paljon muutakin skandisisustustavaraa myy Living24/7.


Bonuksena vielä mummolta perityt vanhat virkkuukoukut (laatikko). Ne ovat niiiiin pieniä että huhhuh!
6 kommenttia

 1. Oon monet kerrat käynyt kirjakaupassa hypistelemässä tuota Virkkuri-kirjaa, mutta vielä ei ole tullut hankittua omaan hyllyyn. Vaikuttaa kyllä ihanalle kirjalle, samoin kuin jatko-osakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai tästä on jatko-osakin? Joo on kyllä hyviä ohjeita, tekisin vaikka kuinka monta koria jollei tosiaan menis niskat nuin helpostin jumiin siitä.. Jollei omaksi niin tätä saa varmasti monesta kirjastostakin! :)

   Poista
 2. Kivan näköistä. Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Vielä kun saisi tuon pysymään aina noin siistinä.. ;)

   Poista
 3. Työtiloista on kiva nähdä kuvia. Kaunis työpöytä sinulla :) Virkkuri-kirja on ollut kirjastosta lainassa ja siitä on tosiaan uudempikin teos. Sekin ollut kirjastosta lainassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo tuo vinkki oli kyllä hyvä, täytyy käydä se sieltä lainaamassa!

   Poista