Pikkuisen pihallaEi, tällä kertaa en ole unohtanut avaimia ja muita tärkeitä kotiin lukkojen taakse, kuten viime viikolla. Puhun nimittäin siitä, että olen löytänyt taas monta kivaa ompelupainoitteista blogia, joista en ole ennen kuullutkaan. Siis ikinä! Ainakaan aivoni eivät ole niitä rekisteröineet. Esimerkiksi Muita ihania, mikä mielettömän kaunis ja inspiroiva blogi! Miten on mahdollista, etten ole siitä ennen kuullut?

Huomaan, että tämä harrastus tuo uutta opittavaa ja koettavaa aina vaan lisää, ei ehkä uskoisi! Hassua tässä jutussa on myös se, että melkein kaikissa löytämissäni blogeissa on moni tuttu nimi kommentoimassa. Muut ovat siis jo löytäneet näihin blogeihin. Olen joko pitänyt päätäni tietämättäni pensaassa seuraamalla vain kourallista blogeja aktiivisesti, tai sitten vain olen yksinkertaisesti ihan aloittelija.Netin maailma on ihmeellinen, kun se tuo samoista asioista kiinnostuneet yhteen. Ennen kokoontui ompeluseura kerran viikossa työväentalolla, nyt ompeluseura kokoontuu milloin vain ja missä tahansa. Voidaan puhua siitä itseä kiinnostavasta aiheesta vaikka työmatkalla bussissa istuessa sellaisten ihmisten kanssa ketkä ovat kiinnostuneita samasta asiasta, verkossa. Sama pätee tietysti ihan minkä tahansa aihealueen harrastajiin. 

Blogit ja nämä keskustelut eivät vain jaa tietoa, vaan ennenkaikkea sitä inspiraatiota! Ne bloggaajat, joiden blogia olen kommentoinut, ovat ehkä huomanneet että innostun helposti asioista. Kun kommentoin innostuneena ja sanon jotain positiivista, tarkoitan sitä joka kerta. Innostun todella helposti, siksipä to-do-listani on aivan järjettömän pitkä, eikä kaikkea siinä ehdi edes toteuttaa. Tämä lienee aika tuttua monelle kädentaitajalle. Mutta ei se haittaa, tekeminen on vain yksi osa-alue harrastamista, inspiroituminen on toinen. Ei kaikkea tarvitsekaan toteuttaa. Joskus chase is better than the catch, eli joskus on hyvä vain visioida ja unelmoida ilman aikomustakaan toteuttaa. Ja mistäkö löysin Muita ihania -blogin ja ne monta muuta? Instagramista. Se on tämänkin kirjoituksen pointti, nimittäin DIY Stories löytyy nyt myös Instasta! Blogin sivupalkista Instan kuvat näkevät myös ne, ketkä eivät tuota alustaa muuten käytä. Tämän jutun kuvituksena käytetyt kuvat ovat myös alunperin blogin Instasta. Löydä blogi nimellä @thediystories

PS. Vinkkaan vielä, että tulossa on lähiaikoina blogini ihka ensimmäinen arvonta ihka ensimmäisen blogiyhteistyöni puitteissa!


8 kommenttia

 1. Instagram on kyllä ihana! Sieltä löytyy ihan mielettömästi, uusia blogituttavuuksia sekä myös paljon tyyppejä, jotka eivät bloggaa (heitäkin on, mitä en meinaa välillä uskoa! ;)) Muuten oon löytänyt uusia blogeja lähinnä lukemieni sivupalkeista ja kommenttiosioista. Jälkimmäisiä ehdin kyllä lukea tosi harvoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mä seuraan myös montaa sellaista ompelijaa jotka ei bloggaa, sieltä löytyy kyllä upeita tilejä! Joskus on kiva että voi vaan selata pelkkiä kuvia ja joskus on kiva lukea blogeja joissa on sitä tekstiäkin. Joo, kommenttiosioista olen myös minä löytänyt monta kivaa blogia!

   Poista
 2. Instagrami on avannut minulle ainakin ihan uuden inspiraation maailman! Uusia blogeja en ole tainnut löytää, mutta ompelijoita joilla ei ole blogia. Kauan hangoittelin instagramia vastaan aivan kuin kaikkea muutakin uutta. Isäni sai minut ylipuhuttua kun vihdoinkin sai minut ymmärtämään mistä siinä on kysymys :) Tiedän, yleensähän tyttäret opastaa vanhempia, mutta ei meillä minä olen se vanhanaikainen pääkkö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ihana! Hauskaa että teillä on noin päin! Instassa on myös se kiva puoli, että näkee mitä ompeluihmiset muualla maailmassa tekee. Monesti ulkomaiset blogit menee jotenkin yli hilseen, on jotenkin vähän over-the-top joskus, eikä niitä tule seurattua pahemmin.

   Poista
 3. Oi arvonnat on kivoja! Tekisi mieli lukea vielä useampia blogeja, mutta ei vaan aika riitä... Mutta insta on kiva, mahtavaa että siekin siellä oot ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, mä oon niin innoissani että pääsen arpomaan lukijoille ensimmäistä kertaa ja vieläpä jotain kivaa! :D Kiitos, kivaa kun säkin oot siellä! <3

   Poista
 4. Hei minäpä löysin tämän sun blogin tuolta Oilin blogin kautta! Kivoja juttuja olet tehnyt joten määpä jäänkin seurailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että löysit ja tykkäsit! :) Kommenttiboksien kautta löytää usein tosi kivoja uusia tuttavuuksia, joten tulenpa vierailulle sinun blogiisi. :)

   Poista