INSPIRATION: Uudistetut laatikotSeuraa kuvapainoitteinen INSPIRATION -postaus laatikoista, jotka olen uudistanut kokonaan uuteen uskoon. Yksi näistä laatikoista oli alunperin jouluaiheinen, yksi tylsä, yksi muuten vain kamala. Halusin niistä työhuoneeseen sopivan vaalean kokonaisuuden. Sellaiset laatikot, jotka kehtaa jättää esille ja joihin voin sulloa säilöön ompelujuttujani, joita pursuaa yli kaappien säilytystilan.
Yhden laatikon päällystin kankaalla, jonka olen löytänyt jo aikaa sitten Eurokankaasta. Sainkin tietää leikkauttaessa sitä myyjällä, että se onkin aitoa Cavallia! Heh, palanen luksusta tähän laatikkosarjaan. Palan luksusta tuo myös Versacen laatikko (pienin), jonka sain silmälaseja ostaessa, ja jonka surutta maalasin vaaleanpunaiseksi. Kolmas laatikko, se on aito IKEA, jonka ruudutin tussilla. Vaan nyt jätän höpöttelyt sikseen ja annan kuvien puhua puolestaan! 


Tämä juttu tulee myös tuonne INSPIRATION -sivulle, josta löytyy sitä kaikkea muuta kuin ompelua.  

DIY Stories nyt myös Instagramissa, blogi löytyy nimellä @thediystories !


8 kommenttia

 1. Ihanan tyylikkäät! Hauska idea tuo kynällä ruuduttaminen. Aika pienellä saa kyl muutettua ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruudullinen on kyllä mun suosikki. Eikä ollut mikään iso työ ruuduttaa vaikka siltä ensin tuntuisikin! Kiitos Sanna! :)

   Poista
 2. Ompa ihania! Tällainen visuaalinen kuvapostaus oli oikein mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Piia, kiva että tykkäsit! :) Joo, kyllä kuvat on enemmän mun juttu kuin kirjoittaminen, vaikka sekin kivaa on!

   Poista
  2. Onpa ihanat laatikot! Sainkin niistä idean omaan juuri remontoituun työtelkkariym.huoneeseeni.

   Poista
  3. Kiitos! Kiva että inspiroi, näihin saa kätevästi hyödynnettyä aika pieniäkin kangaspaloja. :)

   Poista
 3. Ihania! Tuo ruuduttamien tussilla on loistava idea! :) Minun laatikkoni odottavat inspiraatiota, mietin servetti tekniikkaa päällystämiseen.

  VastaaPoista
 4. Ah joo, decoupage lakkaa! Mä en ole koskaan osannut tehdä sillä tasaista jälkeä, servetti menee aina ruttuun.. Servettejä niitä löytyy niin monenlaisia että se on kyllä huipputekniikka ihan siksikin, kunpa osaisin! Toivottavasti saadaan nähdä sun laatikot myös jotakin kautta! :) Kiitos sanoistasi! :)

  VastaaPoista