Liebster AwardSain Laura Annikalta Gems n'Roses blogista elämäni ensimmäisen suoraan minulle annetun blogihaasteen! Kiitos Lauralle!

Ohjeet haasteeseen kuuluvat näin: 

1. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa. 

2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen. 

3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award -tunnustuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa. 

4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.


Vastaukseni Lauran kysymyksiin ovat:

1. Miten rentoudut?

Ompelemalla ja bloggaamalla! Molemmat ovat luovia hommia, mikä virkistää paremmin kuin mikään lepäily. Kolmas vaihtoehto, mikä toimii varsinkin iltaisin, on kyllä se perinteinen sohvaperunointi.2. Mikä sarjakuvahahmo olisit? 

Apua, nyt pisti pahan! Sanotaan nyt Minni Hiiri. Aika tyttömäinen mutta myös kovapäinen. :)3. Millaisia koruja käytät? Millaisista koruista pidät?

Olen kyllä tosi huono käyttämään mitään koruja. Yleensä pidän vain kihla- ja vihkisormukset. Jos lähden jonnekin muualle kuin leikkipuistoon tai kauppaan tai vastaavaan niin laitan rannekorun ranteeseen, jonkun yksinkertaisen ja kevyen. Kaulakoruja en käytä oikeastaan ikinä!4. Onko sinulla (ollut) muita blogeja kuin tämä?

Joskus blogien alkuaikoina perustin koirajuttuja varten blogin, mutta en sitä kauaa pitänyt. Pakko oli vaan kokeilla. Sen blogin jos joku löytää niin shhh!! Älä ainakaan linkitä sitä tänne! :D

5. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?

Omaa aikaa, luovaa tekemistä. Vastapainoa kotitöille. Oman jäljen jättämistä. Kaikkea kivaa tekemistä, sekä taustatöinä ja julkaisuina!

 

6. Pub vai nightclub?

No jaa, ehkä mieluiten jotain siltä väliltä. Ei mitään ihan pubia, mutta paikka jossa voi jutella ilman huutamista. Se on parasta, mutta kyllä illan päätteeksi pitää päästä tanssimaan! Rakastan sitä tosi paljon, aivan liian harvoin nykyään tulee lähdettyä tanssimaan!

 

6. Mitä mieltä olet blogeissa esiintyvistä mainoksista?

Mulla on ollut itseasiassa mietinnässä juttu aiheeseen liittyen. Mainokset ei itseäni haittaa blogiyhteistyönä, mutta tottakai pitää olla joku raja. Mieluummin vähemmän kuin liikaa, lukijat tuntuu ärsyyntyvän aika helposti kaupallisuuteen. Mutta itse olen sitä mieltä että kyllä ne on ihan ok! Jos itselle ehdotettaisiin blogiyhteistyötä, niin kyllä lähtisin mukaan. Tietysti aiheen ja yrityksen pitää olla itselle "sopiva".

 

7. Satsaatko reiluun tai luomuun? 

En kyllä voi sanoa satsaavani.. Paljon syödään kasviksia ja enemmän tuota reilua valikoidaan, mutta luomua ei. Meidän perheessä ei juuri syödä eineksiä, mutta sekin enemmän siksi että ne ei vaan maistu, kuin että jotekin paheksuttaisiin niitä. 8. Minkä uuden taidon haluaisit oppia?


Hmm.. Minulla on tapana pysyä liikkeessä, haluta uusia haasteita. Olen aika levoton sielu, puudun helposti jos hommat alkaa toistaa itseään. Digimarkkinoinnin kurssille kesäyliopistolle olen menossa ensi viikosta alkaen! Sitä nyt ainakin!


9. Haluaisitko asua mieluummin maalla vai kaupungissa?


Kaupungissa! Olen kotoisin niin pieneltä paikalta, että kiitos mutta ei kiitos enää. Vielä ei ole tullut mitään hinkua takaisin maalle, vaan päinvastoin. Kaupunkiasuminen sopii minulle ja perheelleni, täältä ei lähdetä kuin korkeintaan toiseen kaupunkiin!


10. Jos sinun pitäisi muuttaa asumaan ulkomaille, mihin maahan haluaisit muuttaa?

Oih ja voih. Ulkomailla asuminen on ollut haaveeni jo -ikuisuuden. Haluaisin kokea kaikki mahdolliset maat ja mannut. Voisin kyllä muuttaa tosi moneen maahan, mutta mainitsen nyt esimerkiksi ...äh ei pysty! Liian monta!!11. Mitä söisit viimeisellä ateriallasi?

En ainakaan mitään itsetekemääni! DIY Ruoka ei ole mun laji.. :D

Blogit, jotka haastaan Liebster Award -haasteeseen ovat:

9-10 Käsityöblogi
Suorat saumat
Nuuneli
The Little Village
ONN1.S

Määrä jää tällä kertaa viiteen ohjeistetun 11 sijaan, sillä tuntuu että aika moni on tämän haasteen jo tehnytkin. Jos juuri sinä haluat napata haasteesta kiinni ja vastata kysymyksiini, niin 6 blogia mahtuu remmiin! Jos tartut haasteeseen, niin kerrothan alle niin tiedän käydä vierailemassa blogissasi!

Kysymykseni ovat:

1. Mitä asioita arvostat ystävässä?

2. Kuvaile tyyliäsi. Onko blogisi yksi yhteen tyylisi kanssa?

3. Suosikki oppiaineesi?

4. Millainen olet, kun suutut?

5. Kuinka tarkka olet yksityisyydestäsi blogin suhteen?

6. Minkä aihealueiden blogeja eniten seuraat?

7. Mitä asioita bloggaaminen on tuonut elämääsi? Hyviä tai huonoja?

8. Oletko sitä mieltä, että kädentaitojen blogit nostavat arvostusta kädentaitoja kohtaan?

9. Miten kauan käytät aikaa yhden postaukseen tekemiseen?

10. Voisitko kuvitella ottavasi osaa tositv-ohjelmaan?

11. Lempparikuosisi?

Loppuun vielä muistutus blogini seurantatavoista. Olen lisännyt blogiini painikkeen lukijaksi liittymistä varten. Sen lisäksi (tai vaihtoehtoisesti) voit halutessasi seurata blogiani Blogipolussa ja Bloglovin'ssa.3 kommenttia

 1. Kiitos kaunis muistamisesta :) Minäkin olen tämän tehnyt! http://www.thelittlevillage.fi/2015/07/q-liebster-blog-award.html , mutta ei se mitään haittaa! Kiva löytää blogiisi. Liityin lukijaksi ja jään odottamaan mitä jännää sinulta täältä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah! Oon vasta vähän aikaa sitten löytänyt sun blogisi enkä tuota juttua nähnyt, koitin kyllä kurkkia vanhempiakin mutta ei osunut silmiin. Mutta ei se mitään, käynpä lukemassa sen jo tekemäsi! :)

   Poista
 2. Kiva kun vastailit haasteeseen! Näitä liebster award- postauksia on kyllä hauska lukea! :)

  VastaaPoista