Kauniita unia


Yöpukuja on meillä aina ollut liian vähän kokoa kohti. Aina. Niitä ei jotenkin tule ostettua tai tehtyä, koska muut vaatteet nyt vaan on kivempia. Eihän yöasuja juuri edes ehdi ihastelemaan! Koska näitä kuitenkin akuutisti tarvitaan niin tein 1-vuotiaalle parin asun setin, jossa seikkailevat pääosassa supersuloiset Viljamin pandat.

Tämä pandakuosi on mielestäni kuin tehty yöasuja varten. Halusin sille kaveriksi jonkun muun kuosillisen kankaan, ei yksiväristä. Tämä ruutu-trikoo sopii just hyvin, vaikka ei nyt ihan samaa valkoista sävyä olekaan. 

Haalarin rinnukseen aplikoin yksinkertaisesti suoralla yhden kokoonpanon pandoja. Valitsin tottakai ne, joilla on silmälasit! Nämä pandat ovat niin suloisia että tekevät mistä vaan vaatteesta ihanan. Näistä yöasuistakin tuli oikein pidettävät, varsinkin kun ne pukee omalle pienelle muruselle!Kankaat Viljamin Puoti (panda) // Tyyne-Esteri (ruutu)
Kaavat  Ottobre // oma

15 kommenttia

 1. Ihanat. :) Yöpukuja tuolle vuosikkaalle olisi mullakin to do -listalla. Voi tarveompelu sentään, sitäkin lykännyt jo melkein kaksi kuukautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarveompelu, uuh. Mä shoppaan mieluummin kaupasta, mutta näitä yöpukuja kun ei tuu kumpaakaan harjoitettua, ei ostettua eikä tehtyä.. Kiitos Johanna! :)

   Poista
 2. Ihanat. :) Yöpukuja tuolle vuosikkaalle olisi mullakin to do -listalla. Voi tarveompelu sentään, sitäkin lykännyt jo melkein kaksi kuukautta!

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuus, mitä yöpukuja! Nyt kelpaa nukkua!! Yöpuvut on täälläkin olleet työn alla viimeaikoina. Ja siis oli "työn alla" varmaan neljä kuukautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Joku juttu näissä yöpuvuissa on että niitä ei tule tehtyä. Jotenkin sitä vaan näkee ne kankaat mieluummin päiväkäytössä että voi sitten ihailla niitä..! :D

   Poista
 4. Näin suloisissa yöpuvuissa ei muuta voi kuin nukkua hyvin ❤ .

  VastaaPoista
 5. Meillä on ihan sama probleema :D Ei vaan tule tehtyä! Poika sai onneksi useamman yöppärin joulupukilta (autoja tietenkin), joten se pärjää kyllä. Pikkuneiti sen sijaan tarvitsisi pyjamia, kun sillä on niin pitkät kintut, että jalat on aina paljaana liian lyhyissä haalareissa :D Ihan supersöpöt ompelemasi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne jalat, aina paljaana kuk ei suostu käyttää peittoa eikä sukkia? Pysyykö teiän pienellä sukat edes? Ostin kaupasta jalkaterälliset yökkärit lisäksi kun ei muuta ollut siellä, ja nyt hää näyttää taas niin vauvamaiselta niissä ❤ :D

   Poista
 6. Hurjan somat yökkärit! Kuosi on kyllä mukavan rauhallinen ja hillitty, sopii hienosti yökkäreihin. Meidän lapset saivat useat pyjamat joululahjaksi, joten niiden ostoa(varsinkaan ompelua:D) ei ihan heti tarvitse suunnitella:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yökkärit onkin oikeastaan ainoa vaate mitä itsekin toivon lapsille lahjaksi jos kysytään. Se on vapauttavaa, voi käyttää kaiken luovuuden niihin päivävaatteisiin. Vaikka toisaalta, yöpuvut on niitä mihin voi käyttää sellaisia söpöyskuoseja mitä ehkä isommat lapset ei muuten käyttäisi. ;)

   Poista
 7. Oi kuinka söpöjä yäpukuja! Pandat sopii täydellisesti yövaatteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä näen tosiaan näissä pandoissa niin vahvasti yökkärit etten muuta osaakaan.. :)

   Poista