Suunnitelmiani vuodelle 2016Tällä viikolla olen selvitellyt opintojen jatkamista, mitä, miten ja milloin. Näyttää siltä etten aloita opinnäytetyötä ihan vielä, vaan teen ensin joitakin kursseja pois. Ongelmana on vain se, että tämän 1,5-vuoden aikana tuntuu todella moni asia muuttuneen koulutusohjelmassani! Esimerkiksi erästä kurssia, joka minulla on opintosuunnitelmassani pakollisena, ei kerta kaikkiaan enää järjestetä. Siitä huolimatta minun pitää se jollakin muulla tavalla kuitenkin suorittaa, mutta miten, sitä en vielä tiedä..Mutta se niistä koulujutuista. Ajattelin nimittäin listata blogiin hieman suunnitelmiani vuodelle 2016. Minulla ei ole tapana tehdä mitään uuden vuoden lupauksia, vaan enemmänkin visioida sitä mihin haluaisin kiinnittää huomiota. Tää listaukseni on siis vain suuntaa-antava näkemys siitä mitä vuoteni voisi pitää sisällään, oikeus muutoksiin pidätetään. 

Vuonna 2016..

 • jatkan opiskeluja, ehkä jopa valmistun!

 •  hoidan pientä kotona ja otan kaiken irti viimeisistä kuukausista hoitovapaalla

 • saattelen isomman koulutielle

 • matkustan Lontooseen

 • toivon, että blogi jatkaa kehittymistään ja kypsymistään

 • päivitän blogin ulkoasua
 • yritän järjestää enemmän ompeluaikaa

 • toivon, että ehtisin myös liikkua enemmän

Tällaista, ja tottakai perheen ja ystävien seurasta nauttimista! 

Olin tapani mukaan tänäkin vuonna myöhässä kalenteriostoksilla (ehkäpä se tosiaan pitäisikin hoitaa jo edellisen vuoden puolella..), joten tulostin itse. Tämä kalenterin löysin Pinterestistä, ja vinkiksi vain että sieltä löytyy paaaljon muitakin kivoja tulostettavia kalentereita. Tulostin hieman perus tulostuspaperia paksummalle piirustuspaperille, joten  ei näy läpi ja on muutenkin tukeva. Eli jos sinullakin on seinäkalenteri on vielä hankkimatta niin suosittelen Pinterestiä!

7 kommenttia

 1. Meillä oli/on ihan sama kalenteriongelma! Oon niin kiintynyt tohon Noa Bembibren kalenteriin (meillä on ollut se nyt kahtena vuonna), etten oikein osannut harkita mitään muuta. Suunnitelmista poiketen ei kuitenkaan ehditty joululomalla mihinkään ostamaan sitä, ja lopulta tilasin sen erinäisten säätöjen jälkeen kaverille, jonne se ei myöskään ehtinyt ajoissa ennen kuin lähdettiin jo takaisin Saksaan. Nyt se sitten varmaan postitetaan tänne joskus ehkä vielä tammikuun puolella... Onneksi tässäkin vuodessa on myös 11 muuta kuukautta!

  Ja jee, vuosilista! Mun listalta jäi pois toi liikuntapointti, se on kyllä ollut täälläkin mielessä. Kyse ei kyllä ole niinkään ehtimisestä kuin omasta motivaatiosta... Mutta katsotaan, mitä vuosi tuo tullessaan!

  Oo, Lontoo! En olekaan käynyt siellä ikuisuuksiin. Mä vähän toivon, että ehdittäisiin tänä vuonna käydä myös jossain pikaisella ulkomaanmatkalla Suomeen tulemisen lisäksi. Mut katsotaan onnistuuko, meidän työ- ja muut kuviot on niin epäselviä ettei oikein mikään ole kyllä varmaa.

  Hyvää vuotta sinne! Aika tutunoloisia ajatuksia ja suunnitelmia, jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä kaikkea vuotesi tuo tullessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla yllättävän tärkeä se kalenterikin, pitäähän sitä nyt vuoden verran tuijotella seinällä! Tässä tulostetussa on tosin se vika, ettei se näytä pyhäpäiviä ollenkaan, ja se että viikko alkaa sunnuntaista. Katsotaan pysyykö sitä kärryillä vai ei..

   Lontooseen oon tosiaan menossa keväällä ulkomailla asuvan siskoni kanssa. Aikuisten reissu siis ja aiotaan kiertää ja nähdä kaikki mitä nyt neljässä päivässä ehtii! Odotan tosi kovasti tuota reissua, kun en ole Lontoossa vielä koskaan käynyt!

   Aika samoja juttuja tosiaan. Vastasinkin sun tontille sitä blogipohja-asiaa koskien. Mietin vielä miten toteutan sen mutta siis tuo mobiiliversio etenkin kaipaa niin kovin uudistusta.

   Hyvää uutta vuotta sinnekin jos en jo toivottanut! :)

   Poista
 2. Hauska kalenteri-idea! Meillä on ruma mutta toimiva perhekalenteri, jossa jokaiselle oma sarakkeensa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perhekalenteri on kyllä varmaan ihan ehdoton harrastavalle perheelle, vielä kun lapsillakin alkaa olla omia menoja. Sellanen meillekin sitten muutaman vuoden päästä! :)

   Poista
 3. Tsemppiä koulun kanssa, asioiden selvittäminen voi olla todella turhauttavaa. Iski tee-kateus, nuo maut kuulostavat herkullisilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On tosiaan hiukan, kun tuntuu siltä että pitää selvitää näitä juttuja ihan A:sta lähtien, vaikka oon opintojeni loppuvaiheessa muuten. Suosittelen todella noita tee -makuja! Pukkan on vähän erilainen ja tosi hyvä, ja tuo Clippersin vihreä tee on ihanan sitruunaista!

   Poista
 4. Kalenteri on kivan näköinen. Meillä on ihan kiva aika graafinen perhekalenteri, saisihan sitä itse tekemällä varmasti vielä hienomman aikaiseksi (ehkä ;D), mutta tuokin toimii ihan hyvin. Tuo lista voisi sopia mullekin :). Aika samoilla linjoilla ensi vuoden toiveet, tosin Lontooseen en taida tänä vuonna matkustaa.

  VastaaPoista