Luova flow


Tänä viikonloppuna tuli todennettua, miten hyvin luova terapia oikeasti auttaa myös fyysiseen kipuun. Vietin eilen hetken hammaslääkäri piinapenkissä viisurin poistossa, jonka jälkeen on hampaan paikkaa särkenyt. Itse poisto meni niin helposti ja kivuttomasti, että en kyllä oikeastaan valita jälkikäteen tulevasta särystä. Mieluummin näin päin!
Särystä huolimatta teki mieli ommella, koska en vaan ole peukaloitani pyörittelevää tyyppiä. Ajattelin että teen jotain ihan iisiä, koska ei siihen kuitenkaan pysty keskittymään. Sitten kuitenkin sain silmiini tämän ohuen kankaan, josta olen aiemmin leikannut kappaleet ja jättänyt ne keskeneräisten koriin odottamaan inspiraatiota. Materiaali on todella ohutta ja vaikeasti hallittavaa joustamatonta kangasta, melkoinen haaste siis joustaviin tottuneelle ompelijalle. Siksi tämä on odottanut tuossa korissa jo aika pitkäänkin, kun olen kerännyt intoa toteuttaa vaatteen ja siihen kuuluvan visioni tuoma haaste..

Vaan mihin flowhun pääsinkään tämän kanssa! Ajankulu unohtui, kun tein vielä yhden vaikeen ja sitten toisen. Joskus on vaan todella innostavaa tehdä jotain, mitä ei ole ennen kokeillut. Ottaa kiinni siitä mikä tuntuu haastavalta ja uskoa siihen että hyvä tulee. Mikä parasta, flown myötä unohtui särky aivan kokonaan, piristyin ja sain aivan valtavasti energiaa koko loppupäiväksi! Tällä flowlla ensiviikkoon!
4 kommenttia

 1. Nyt kyllä jäi kiinnostamaan ihan hurjasti, mitä sieltä paininjalan alta on tulossa ;) Mutta tuo flow on niin parasta!! Tuntuu että silloin saa aikaiseksi vaikka ja mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Vielä jännitän itse tuota lopputulosta, kesken on ja nähtäväksi jää tuleeko siitä vision näköinen. Mutta flow on parasta! Mäkin ajattelin että ihan vähän vaan surautan mutta tein paljon enemmän ja loppupäivänäkin sain vaikka mitä aikaan. :)

   Poista
 2. Näyttää mielenkiintoiselta projektille! Ompeluflow vie kyllä kaiken muun mielestä. Minullakin kivut aina unohtuu, jos sattuu pääsemään siihen mahtavaan fiilikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan erilainen materiaali mihin on yleensä tottunut, aika haastava! Joo, flow auttoi kyllä tosi hyvin, tajusin vasta myöhemmin että koko särky unohtui. :)

   Poista