Not pink, salmon!Ok, voi olla vähän ikäkuilujuttu jos otsikko ei kaikille aukea, se viittaa nimittäin tietysti Frendeihin ja Rossin vaaleanpunaiseen paitaan!

Blogissa on aiemmin ollutkin puhetta eroista siinä, millaisia vaatteita on tytöille ja millaisia pojille (täällä), ja siitä miten sukupuoli vaikuttaa tai ei vaikuta värivalintoihin. Itse en ole tullut pojille pinkkiä pukeneeksi, vaikka mitään suurempaa estettä en sille näekään. Ehkä eniten omalla kohdallani vaikuttaa se tarjonta, sillä pinkkiä saa pojalle kyllä oikein hakemalla hakea. Tarjonta on tuonut meillekin suurelta osin tummansinistä, mustaa, valkoista, beessiä ja muita melko neutraaleja sävyjä, väriläikkinä useimmiten minttua, turkoosia, ehkä keltaista. Minimalistina ne viehättää muutenkin silmää, enkä koe että puen pojat suurelta osin näihin väreihin siksi että ovat poikia. Nämä vaan sattuvat olemaan ne värit, joista pidän ja joihin pukeudun myös itse.Tämä persikan (tai lohen) värinen Susihukka-Raitasukka -kangas ihastutti kyllä nimenomaan värillään, hellyyttävällä kuosillaan ja myös ihanalla nimellään. Sitä siis ostoskoriin ja siitä pojalle pöksyt! Housut halusin tehdä niin, että musta trikoo ja mustat resorit kehystävät Susihukkaa. Musta kehys tuo juuri sopivasti vastapainoa kuosin herkkyydelle. 
Housuille kaveriksi musta collaripaita, johon kokeilin samettipintaista silityskalvoa. Katu-uskottava, tai siihen ainakin pyrkivä, teksti edessä riittää yksityiskohdaksi. Tässä setissä housut saavat olla pääosassa.
Vinkki vyötärönauhoihin mini-ihmisten vaatteisiin: meille on kertynyt jostain pussillinen erivärisiä kengännauhoja, joita on tullut vaihtokappaleina kenkiä hankittaessa tai joita on jäänyt kun vain toinen katki mennyt nauha on pitänyt vaihtaa. Ne riittävät pituutensa puolesta hienosti vauvan ja taaperon housujen vyötärönauhaksi, ja niissähän on sitten valmiina purkautumattomat päät.


Susihukka-Raitasukka -kangas: Pehemiä
Musta joustocollege: Eurokangas
Kaavat: paita Totem Owl pidennettynä/
Ottobre Design // housut oma

14 kommenttia

 1. Söpö kokonaisuus ja paita on cool. Ja piti oikein pikapikaa tulla tänne katsomaan, kun Instassa näin tän kuvan, että onko tää sulle itsellesi tää paita... Aattelin, et nyt on paljastunut Paulinan pimeämpi puoli... ;) Cheek-fani. No, ei vaan. Saa tykätä, jos tykkää, mut vähän aattelin, et jotenkin ei ehkä ihan sun tyyliä kummiskaan. Itsellesi siis. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah! Voisit kyllä silti yllättyä jos kuulisit kaiken mitä mun musiikkimakuun kuuluu. Cheekkikään ei siitä niin kaukana ole kuin luulisi! :D

   Poista
  2. Nyt jo melkein pelottaa... ;) rivien välistä voinet tulkita, että Cheek ei kuulu omalle suosikkilistalleni...;)

   Poista
  3. :D Ei ne kaikki siitä veneestä ihan huonoja ole! :D

   Poista
 2. Tosi kiva setti! Varsinkin paita on tosi cool. Pienet yksityiskohdat, ei mitään liikaa näissä. Bueno! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Toi samettipintainen silityskalvo on kyllä aika kivaa :)

   Poista
 3. Mahtava kokonaisuus! Itse en vielä pue pikku-ihmisiä, mutta aikuisillekin muoti määrää usein värin. Esimerkiksi juhlavaatteita saa vain sesongin väreissä. Nimimerkillä kokemusta on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nilla! :) Niinpä! Siksi ompelu onkin tosi huippujuttu kun voi valita värin itse.

   Poista
 4. Cooli setti! Paidan teksti on hauska, sopii monelle :). Ja varsinkin kaikille niille lapsille, joilla on joku uhma- tai vastaava kausi menossa. Frendeistä tulee paljon muistoja :D. Meillä on pojalla pari pinkkiä kauluspaitaa, mutta ei siinä värissä kyllä pojille muuten löydy mitään. Tosin lapsi itse ei niin hirveästi tykkää siitä, joten ei onneksi ole ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Toi on kyllä ihan totta, että usein puhutaan vaan siitä että mihin aikuiset lapsiaan pukee, ottamatta siinä keskustelussa huomioon sitä, että lapsen maku voi olla ihan muu. Ei sitä omaa näkemystään siitä kuinka ei ole tyttöjen ja poikien värejä voi puskea läpi huomioimatta lapsen mielipidettä.

   Poista
 5. Tosi kiva setti! Nuo housut on mahtavat ja paita cool :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vaan toivon että tuo silitetty teksti pysyy kiinni.. :)

   Poista