DIY Stories videona!

Voi elämä, mitä mä just tein? Ihmettelen edelleen, teinkö tosiaan videon, koska vielä vähän aikaa sitten en olisi kuvitellut tähän villitykseen lähteväni. Se oma naama ja varsinkin ääni videolla on aina tuntunut jotenkin tosi oudolta, jotenkin ihan kummalliselta

Mutta sitten toisaalta, kun näitä videoita on nyt alkanut näkymään useammassakin blogissa, niin täytyyhän sitä kokeilla. Aloitin kevyesti lyhyellä videolla, jolla kerron vähän kuulumisia ja mitä juttuja mulla on tällä hetkellä työn alla. Että olkaahan hellämielisiä, jännittää!
8 kommenttia

 1. Ihana olet :) Hyvin meni. Odotan innolla seuraavaa videota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos! :) Vielä jää nähtäväksi tuleeko jatko-osia.

   Poista
 2. Kiva kun uskaltauduit! Videobuumi leviää nyt selvästi kulovalkean tavoin. Voin melkein jo arvata, kuka tekee seuraavaksi videon. :) Ihan turhaan jännäsit. Olet oikein luonteva ja kiva oli nähdä ja kuulla sua. Video tuo ihmisen heti ainaskin sata metriä lähemmäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Arvasitko että mä teen näin pian? :) Mä en itse olis sitä uskonut, mutta kivalta tuntui vloggaaminenkin. Kiitos Sanna!

   Poista
 3. Ei kun mä tarkotin et luulen arvaavani, kuka tekee sun jälkeen seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin käsitinkin, ajattelin vain että jos sulla oli etukäteen joku arvelu tästä munkin videostani! :) Mä en kyllä osaa yhtään arvata, vaikka sen kyllä että sinä ja Piia-Mari ootte etulinjassa kokeilemassa tätä. Huippua! :)

   Poista
 4. Rohkea veto, hienosti meni:) Ei muuta kuin seuraavaa videota kuvamaan:) Heh, testailin jo kameran videokuvausta, et josko joskus sais esiteltyä valmiin vaatteen videona. Jään vielä keräämään rohkeutta ja odotan et muut tekee ensin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kyllä ihan omanlaisensa formaatti. Mä luulen että mulle perinteiset kuvat on kivempi blogissa, niistä saa ihan eritavalla visuaalisesti irti. Mutta oli videotakin kiva kokeilla, ja niitä on kiva katsoa!

   Poista