Tekisikö tänään hiuspantoja?


Siistin juuri blogin arkistokansiota, ja silmiin osui kuvia blogin aika aikaisilta vaiheilta, nimittäin hiuspantojen tutoriaalien sarjasta. Kun katson kuvia, hämmästyttää todella paljon, että niistä on vain vuosia aikaa. Kun aika tuntuu menevän niin nopeasti, ja silti vain vuoden takaiset jutut tuntuvat muinaishistorialta. Kuulostaako tutulta? Sitten tuo tyyli, tuo solmupannan kuvituksessa käyttämääni paitaa en muulloin ole sitten käyttänytkään, koska ei se vaan ole tyyliäni. Blogi haki tuolloin vielä suuntaansa, ja se miten itse olen kameran edessä. Teksti kuulostaa etäisesti kirjoittamaltani, mutta silti hassulta. Oletteko joskus lukeneet vanhoja tekstejänne, kuten vaikka päiväkirjaa? Tuntuu aina siltä, kuin se olisi jonkun toisen kirjoittamaa. Jokatapauksessa, hiuspantojen sarjaa oli kiva tehdä, ja koska lukijakunta on noista ammoisista ajoista kasvanut, kokosin sarjasta uuden postauksen. Oma suosikkini kolmesta pannasta, ja oikeastaan se, jolle on eniten käyttöä, on sidospannaksi nimeämäni. Tein siitä uuden, puhtaanvalkoisen kesäksi. Solmupanta taas sopii tosi hyvin niille, joille merihenkinen vaatetus on sydäntä lähellä. Rusettipantaa taas voisi tehtailla minikoossa pikkuihmisille. Saa käyttöön hukkapalat trikoosta, ja jollei kangasta ole, ei se mies varmaan huomaa jos sen t-paidan helma lyhenee 10 sentillä.

Ohjeet kaikkiin kolmeen pantaan löytyvät täältä (ja myös DIY -välilehdeltä):
 
http://thediystories.blogspot.fi/2015/06/diy-hiuspanta-x-3-osa-1-taas.html
 SOLMUPANTA

http://thediystories.blogspot.fi/2015/06/diy-hiuspanta-x-3-osa-2-kyllapas-venyi.html
 RUSETTIPANTA

http://thediystories.blogspot.fi/2015/08/diy-hiuspanta-x-3-osa-3.html
 SIDOSPANTA  

4 kommenttia

 1. Olen joskus selannut vanhoja postauksia, niistä huomaa parhaiten oman kehityksensä, mutta niiden lukeminen ja katselu laittaa melkein posket punottamaan :D Vaikka on itse kaikki postaukset tehnyt tuntuu ne aivan vierailta. Näihin sais kivasti tuhottua tilkkuja. On kyllä ivan sellainen muistikuva, ettei mun päähän sovi pannat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä jännä ilmiö, miten ne tuntuukin jonkun muun kirjoittamilta ja just jotenkin noloilta. :D Tilkuille nää ohjeet on just hyviä, varsinkin niille kapeille soiroille!

   Poista
 2. Olen joskus lukenut niitä ihan alkupään blogitekstejäni ja kyllä, tunnistan saman itsessäni. Ihan kuin joku muu olisi ne kirjoittanut, jännää. Noi hiuspannat näyttää tosi kivoilta, monta sellaista joita voisi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on just niin. Luulen että tuon tekemäni videon katselu varsinkin tulee olemaan tuskaa sanotaan vaikka vuoden päästä..! :D Hiuspannat on kyllä aika kivoja ja nopeita tehdä.

   Poista