Kaupungin vilinää ja lomailua
Ihan pienesti tulin päivittämään kuulumisia näin äitienpäivän iltana, ihanan viikon päätteeksi. Nimittäin me ollaan vietetty lomaviikkoa koko perhe, eikä olisi voinut sattua yhtään huikeammat säät kohdalle! Vaikka ollaan vielä toukokuun alkupuolella, on täällä ihan kesäilma, eikä ole ollut kyllä yhtään vaikeuksia päästä kesälomatunnelmaan. 


Meidän viikko on pitänyt sisällään yhdessäoloa, herkuttelua, pihatöitä ja pieniä reissuja kotikaupungissa perheen kanssa. Loppuviikosta käytiin tsekkaamassa myös Helsingin meininkejä, ja niin ihanaa oli! Ihmettelen, miten reippaasti meidän pienet jaksoivat, vaikka kuljettiin useamman kerran eri suuntiin ympäri Helsinkiä. Unohdettiin vielä rattaatkin kotiin (kyllä!), kun aamulla lähdettiin ajamaan. Ei se mitään, ollaan tottuneita kanniskelemaan pientä, enkä usko että hän olisi siellä rattaissa halunnut istuakaan. 

Hauskaa tässä on se, että viime kesänä ulkomaille lähtiessä unohdettiin kotiin tyypin kengät(!). Lähdettiin silloin nimittäin yöllä matkaan, ja 1-vuotias nostettiin autoon yöpuvussaan. Mutta niin kauan kuin unohdetaan vaan tavaraa, kaikki on oikeasti ok!


 Niin paljon kuin kotikaupungistani tykkäänkin, tuntuu se joskus vähän pieneltä, ja siksi on aina ihana käydä pääkaupungissa. Tykkään Helsingistä niin paljon, että voisin hyvin kuvitella joskus vielä asuvani siellä. 


Viime päivinä olen ollut todella levoton ompelija, toisin sanoen aloittanut vähintään viisi uutta hommaa, vaikka vanhojakin keskeneräisiä on. Joskus vaan inspis iskee, ja on ihan pakko jättää edellinen kesken ja aloittaa toinen. Yhdet housut mulla on valmiina, ne toivottavasti saan kuvattua blogiin seuraavan viikon aikana!

4 kommenttia

 1. On kyllä kesälomaviikko osunut teillä hyvään aikaan! Monesti omat harvat lomaviikot (keskellä kesää) on olleet just sinä kylmänä ja sateisena aikana :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, Murphyn laki! Säät oli kohdillaan mutta silti ihanaa tietää että heinäkuussa loma jatkuu. :)

   Poista
 2. Kuulostaapa ihanalta pikkulomalta. On kyl ollut niin ihanat ilmat! Naurattaa tuo, että teiltä unohtui rattaat ja kengätkin kerran. ;) Sä et kyl vaikuta oikeastaan yhtään sellaiselta, joka unohtaisi. Vaan just sellaiselta, jolla on aina kaikki pakattuina täydellisesti. Ihania kuvia! - Kesäinen Helsinkikin on kyl niin kiva. Itsekin oon täällä ihan aina turistina, kun kesä alkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ihana kommentti:) Ennen muistin kaiken niin etten kuukausia ennen varattuja neuvola-aikojakaan esim. tarkistanut vaan menin vaan paikalle aikaan jonka muistin, mutta mä alan hajamielistyä. Se on tää äitien metatyö! ;) Helsinki on kesällä varmaan just parhaimmillaan, siellä on sellainen eurooppalainen tunnelma. :)

   Poista