KesämekkonenVideosta vierähtikin muutama päivä, ennenkuin pääsin taas blogin kimppuun. Oli tarkoitus kuvata tämä mekkonen jo viikonloppuna, mutta puutarhahommat veivätkin kaiken ylimääräisen ajan. Oli niin ihanan kesäinen viikonloppu että siitä piti vaan ottaa ihan kaikki irti ja olla ulkona niin paljon kuin mahdollista!

Neulostakki .Object

Joka tapauksessa, ompelin kesää ajatellen tällaisen ohuen, simppelin mekkosen. Kangas on ihanasti laskeutuvaa, pehmeää ja ohutta trikoota Jättirätistä. Just kuin tehtyä kesämekkoihin. Käytin kaavan pohjana topin kaavaa, jonka pituutta jatkoin, ja vähän väljensinkin. Vyötärölle ompelin lopuksi kuminauhaa keräämään tuota väljyyttä. 


Mekko on vähän siinä rajoilla, että onko se mekko vai ehkä yökkäri, mutta onhan se raja kesäisin vähän häilyväinen muutenkin. Että kyllä mä tätä aion ihan päiväaikana käyttää. Tämä on just sellainen lomamekko, joka ei kiristä mistään ja joka päällä on hyvä juosta lasten perässä!
 

10 kommenttia

 1. On kyllä valtavan kaunis mekko ja sopii sinulle todella hyvin :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko! Haaveilen aika-ajoin tuon mallisista mekoista itselleni, mutta jotenkin en usko että malli sopisi. Harmi sillä ainakin sinun päälläsi on aivan ihana (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Varmasti sopisi sullekin, ainakin nopea tehdä ja kokeilla, jos tykkäisitkin? :)

   Poista
 3. Kaunis, simppeli ja mukava. Täydellinen kesämekkonen siis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, noi on kyllä just sopivat sanat kuvaamaan kesämekkoja. :) Kiitos!

   Poista
 4. Mukavan oloinen ja kaunis kesämekko! Just sellainen mistä itsekin tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tästä tykkään kyllä, nytkin päällä. Sopis tosiaan hyvin sulle myös! :)

   Poista
 5. Kivan näköinen, juuri täydellisen mallinen kesämekko! Video oli kiva katsoa, en ole varma kommentoinko sitä aiemmin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on helppo ja kiva malli. Näitä taidan surauttaa lisää. Kiva että tykkäsit videosta! :D Ihan en oo varma tuleeko niitä vielä lisää.

   Poista